Δήλωση Δημήτρη Γάκη από Νίσυρο για επίσκεψη Σακελλαρίδη-Σαράντη

Δήλωση Δημήτρη Γάκη από Νίσυρο για επίσκεψη Σακελλαρίδη-Σαράντη
Η Νίσυρος είναι πανέμορφη την άνοιξη. Δεν θα μπορούσε να φορέσει πιο όμορφο φόρεμα για να υποδεχθεί το άξιο τέκνο της και αυριανό Ευρωβουλευτή Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Μαζί του και η υποψήφια  Ερωβουλεύτρια Κατερίνα Σαράντη. Τους συνόδευε ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Μετά την Κω το επόμενο λιμάνι της προεκλογικής περιοδίας ήταν Νίσυρος.  

Η υποδοχή τους στο λιμάνι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συναντήσεις με παιδικούς φίλους και συμμαθητές του Γαβριήλ είχα συγκινητικές στιγμές. Ο χαιρετισμός από φίλους κατοίκους επισκέπτες και επιχειρηματίες υποδούλωναν την αγάπη και την εκτίμηση αλλά και την αισιοδοξία και πίστη ότι η 9  Ιούνη θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Νίσυρο. 

Η επίσκεψη στο δήμαρχο του νησιού Χριστοφή Κορωναίο  ήταν απόλυτα επιτυχής και  παραγωγική. Ο κύριος δήμαρχος μας παρουσίασε τους  σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής και τους στρατηγικούς στόχους και προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.

Εκείνο όμως που επιβεβαιώθηκε με απόλυτο τρόπο είναι οτι το ήθος και η συνέπεια του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ειναι οικογενειακό προνόμιο. Όπως μας έλεγαν κάτοικοι, πολλοί Νισύριοι όταν μετανάστευαν στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις έβαζα σαν δεύτερο όνομα στο βιβλιάριο τους!!! το όνομα του πατέρα του Γαβριήλ. 

 

Ρόδος 9 -5-2024

Δημήτρης Γάκης 

Πρώην βουλευτής 

Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...