Γιώργος Στασινός απο τη Ρόδο: Ανεργία και ασφαλιστικό είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα των μηχανικών

«Εμείς οι μηχανικοί, πάμε δυστυχώς με την πορεία της χώρας». -Αυτό δήλωσε χθες από τη Ρόδο, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. Ανέφερε ότι οι μηχανικοί, λόγω της οικονομικής κατάστασης, μεταναστεύουν και συγκεκριμένα είπε ότι πέρυσι μετανάστευσαν 4000 ενώ φέτος υπολογίζει ότι αριθμός αυτός θ’ αυξηθεί. «Υπολογίζουμε, τόνισε, ότι φέτος θα φύγουν περί τους 6.000», προσθέτοντας ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα του κλάδου είναι η ανεργία και το ασφαλιστικό.

Ο κ. Στασινός σημείωσε ότι το ΤΕΕ προσπαθεί να βοηθήσει τους μηχανικούς ν’ αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ υποστήριξε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να προχωρήσουν έργα και μελέτες που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Ερωτηθείς για το νομοσχέδιο περί αυθαιρέτων, ο πρόεδρος του ΤΕΕ δήλωσε ότι περιλαμβάνει καλές ιδέες αλλά μη εφαρμόσιμες. «Αν ψηφιζόταν αύριο, είπε, δεν θα μπορούσε να εκδοθεί καμία άδεια ούτε να υπογραφεί καμία συμβολαιογραφική πράξη γιατί δεν υπάρχει η αναγκαία προετοιμασία». ertrodos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...