Βροχή διαψεύσεων για το σενάριο του Grexit από ευρωπαϊκές πηγές

Σεισμό προκάλεσε η δημοσιοποίηση της προκλητικής πρότασης του Γερμανού υπουργού οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας FAS, απόρριψε τις ελληνικές προτάσεις και πρότεινε πενταετή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά παραμένοντας μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ώστε να λαμβάνει κονδύλια για την ανάπτυξη και την ανθρωπιστική βοήθεια.
Νομικά ανέφικτη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

Αξιωματούχοι της ευρωζώνης αναφέρουν ότι η προσωρινή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι νομικά ανέφικτη και ότι αυτή η πρόταση δεν μπορεί να την πάρει κάποιος στα σοβαρά.
Απορρίπτει ο Σνάιντερ του SPD

Απόλυτα αντίθετος με την προκλητική πρόταση Σόιμπλε εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του συγκυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Κάρστεν Σνάιντερ.

Ο Σνάιντερ «άδειασε» τον Σόιμπλε σχολιάζοντας ότι ένα τέτοιο Grexit δεν είναι σοβαρή πρόταση, αλλά αντιθέτως είναι απειλή για την υπόλοιπη Ευρωζώνη.
Η διάψευση από το Μαξίμου

Μέσα σε λίγα λεπτά, ήρθε η διάψευση από το Μέγαρο Μαξίμου τόσο από κυβερνητικές πηγές όσο και μέσω του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θόδωρου Μιχόπουλου, με μήνυμά του στο twitter
the toc.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...