Βράβευση Κύπριων τουριστών, που επισκέπτονται μόνιμα το νησί της Ρόδου

Ρόδος, 22 Αυγούστου 2013

Θέμα: Βράβευση Κύπριων τουριστών, που επισκέπτονται μόνιμα το νησί της Ρόδου

Τις οικογένειες του κ. Τρύφωνα Θεοχάρη και του κ. Νίκου Παπαδίκου από την Κύπρο, οι οποίες επισκέπτονται το νησί της Ρόδου κάθε χρόνο από το 1993, βράβευσε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κα. Λίτσας Φτακλάκης.

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας μεταξύ των Ελλήνων και των Κυπρίων, οι οποίοι είναι αρκετά ισχυροί και επισήμανε πως η βράβευση είναι ένδειξη όχι μόνο της εκτίμησης της Περιφέρειας για την προτίμηση τους, αλλά και απόδειξη των άρρηκτων δεσμών μεταξύ των δυο λαών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους Κύπριους για την προτίμηση τους, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, προτρέποντας τους να τα επισκεφθούν.

Οι Κύπριοι επισκέπτες τόνισαν πως η Ρόδος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Κύπριους, ενώ επισήμαναν πως η δρομολόγηση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών διασυνδέσεων μεταξύ της Κύπρου με τη Ρόδο, θα συνέβαλε στην κατακόρυφη αύξηση των Κύπριων επισκεπτών.

Ο κ. Χατζηδιάκος με την κα. Φτακλάκη συμφώνησαν με την παραπάνω παρατήρηση και ενημέρωσαν τους επισκέπτες πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διερευνά τη δυνατότητα δρομολόγησης απευθείας πτήσεων μεταξύ Ρόδου και Κύπρου.

Φεύγοντας οι Κύπριοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

Φώτης Χατζηδιάκος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...