"Βολές" Χατζηδιάκου προς "αποστάτες": «Και ο… Ιούδας πήγε μετά και κρεμάστηκε! – Προβάλλουν δικά τους, έργα που έγιναν στην δική μου θητεία!»

«ΒΟΛΕΣ» ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ: «Και ο… Ιούδας πήγε μετά και κρεμάστηκε! – Προβάλλουν δικά τους, έργα που έγιναν στην δική μου θητεία!»

«Αιχμές» σε όσους συνεργάτες του αποχώρησαν και πολιτεύονται με άλλες παρατάξεις καθώς και σε κάποιους που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει την θέση τους απέναντί του, άφησε σήμερα στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Η προθεσμία πάντως, είναι η 5η Μαΐου 2019 για την τελική υποβολή υποψηφιοτήτων και την κατάθεση του συνδυασμού.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:

«Κάποιοι που επέλεξαν να πάνε σε άλλες παρατάξεις, είναι δική τους επιλογή. Θα το δείξει ο χρόνος. Είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν το σχολιάζω. Ωστόσο, συνεργάτες μου που είναι σε άλλο ψηφοδέλτιο, προβάλλονται με τα έργα που έκαναν στην δική μου δημοτική θητεία. Από ποιον όμως έπαιρνες την έγκριση για να κάνεις κάτι;

Χαίρομαι ιδιαίτερα που προβάλλουν το… δικό μου έργο. Δεν υπάρχουν ούτε αιφνιδιασμοί ούτε πικρίες. Εδώ και ο… Ιούδας πήγε μετά  και κρεμάστηκε!» όπως τόνισε.

Είπε ακόμη, πως οι συνεργάτες του που επέλεξαν να είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, του το είπαν νωρίς ζητώντας την σύμφωνη γνώμη του: «Για μένα είναι και ηθική ικανοποίηση. Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ όταν ήμουν εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχης και ήθελα να κατέβω για δήμαρχος…»

ΠΗΓΗ: TheViewer

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...