Βιοχημικός της ΕΛΑΣ για δολοφονία Τοπαλούδη: Κηλίδες αίματος σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού!....

Στην υπόθεση Τοπαλούδη, η βιοχημικός της Ελληνικής Αστυνομίας κατέθεσε ότι βρέθηκε αίμα της δολοφονημένης κοπέλας σε διάφορα σημεία του σπιτιού του Ροδίτη κατηγορούμενου καθώς και στο όχημα με το οποίο την μετέφεραν στη θάλασσα. «Δεν είδα, δεν άκουσα τίποτα», υποστήριξε η γιαγιά του 23χρονου.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά του 23χρονου κατηγορουμένου, υποστήριξε ότι δεν είδε ούτε άκουσε κάτι, παρότι βρισκόταν στον κάτω όροφο, από το σπίτι όπου βρισκόταν στα χέρια των δύο κατηγορουμένων η Ελένη Τοπαλούδη. «Μακάρι να άκουγα», είπε, «θα ξύπναγα τον γιό μου και θα ανεβαίναμε επάνω» ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι ο εγγονός της δεν έκανε τίποτε.

Ωστόσο η βιοχημικός της ΕΛ.ΑΣ, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο, είπε ότι είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος της φοιτήτριας σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού. Είπε επίσης πως και στο αυτοκίνητο του 23χρονου, εντοπίστηκε αίμα της φοιτήτριας, την οποία σύμφωνα με τη δικογραφία οι δύο κατηγορούμενοι είχαν οδηγήσει σε απόκρημνη περιοχή και την είχαν ρίξει ζωντανή στη θάλασσα.

Νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όταν η μητέρα της άτυχης Ε. Τοπαλούδη, στη διάρκεια δηλώσεων, που έκανε η γιαγιά και ο πατέρας του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου, ξέσπασε σε βάρος τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ανακοίνωση -Σας ενημερώνουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν από το Γενικό...
Ο πρώην υπουργός Υγείας, καθηγητήςς καρδιολογίας,  Δημήτρης Κρεμαστινός βρέθηκε θετικός...
Αρθρο του καθηγητή καρδιολογίας Δημήτρη Κρεμαστινού στην εφημερίδα τα ΝΕΑ για τους υπερήλικους και...
Ποιους αρρώστους πλήττει ο κορωνοϊός; Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα που προέρχονται κυρίως από την...