Βασίλης Καρνάβας: Το τερμάτισε η Ν.Δ στην ακρίβεια και στο κράτος δικαίου

Δεν έκανα ποτέ για κανένα πολιτικό αντίπαλο σχόλιο που αφορά τις προσωπικές του επιλογές και προσωπικές του στιγμές. Κρίνω μόνο τις θέσεις και τις πολιτικές του απόψεις....Υπάρχουν πολλά που μας χωρίζουν με το νέο αλλά με πολύ χοντρό περίβλημα κουτί με τα δώρα των μάγων που προωθεί ο συγκεκριμένος κύριος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. .υπάρχουν βεβαίως πολλά που με βρίσκουν σύμφωνο μιας και η ΝΔ το έχει τερματίσει το θέμα της ακρίβειας και του κράτους δικαίου. . Να μην ξεχνάμε φίλες φίλοι το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα λίγους μήνες πριν.

Η Ελλαδα η χώρα που πρώτη έφερε τους δημοκρατικούς θεσμούς στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο δεν είναι κράτος δικαίου. Βαρύ και ατιμωτικό για όλους μας ανεξάρτητα αν υποφέρουμε με Μητσοτάκη και γελάμε και κλαίμε με τον Κασελακη....Υπάρχει φως; θα σας έλεγα όχι αν δεν είμουν από αυτούς που δεν πιστεύουν στην κρίση του λαού μας... Μπορεί να πήρε μια δεύτερη τετραετία η ΝΔ και ο εν λόγω κύριος να λέει η να τάσσει λαούς και πετραχήλια αλλά όπως λέει και το τραγούδι . Αλλά λένε τα χείλια σου και άλλο η καρδιά σου.. Θέλει σοβαρότητα σύνεση και πάνω από όλα καθαρότητα η πολίτικη και οι πολιτικοί. Το ΠΑΣΟΚ είναι χρόνια τώρα εκτός εξουσίας και είναι μια περίοδος που δυστυχώς η έλλειψη αντιπολίτευσης και της φωνής ενός σοβαρού δεύτερου κόμματος έχεις κοστίσει ακριβά στον Έλληνα πολίτη. Αυτό θα το παραδεχτεί και ο πλέον φανατικός Νεοδημοκρατης..

Χρόνια τώρα παλεύουμε με θέσεις και απόψεις για την Ελλάδα και τον ρόλο που της αξίζει να έχει στην Ευρώπη δίπλα και κοντά με τους σοσιαλδημοκράτες Ευρωπαίους εταίρους μας απέναντι στους λαϊκιστές της δεξιάς συντηρητικής Ευρώπης που μας έχει φέρει την φτώχια και την εξαθλίωση προκειμένου να πλουτίζουν οι πλουσιότεροι εκλεκτοί Έλληνες και Ευρωπαίοι...Είμαι υπερήφανος φίλες φίλοι για το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο για την τωρινή του στάση που θεωρώ ότι είναι κατά πολύ η πλέον συμφέρουσα πρόταση για τον Έλληνα όσο αφορά την αξιοπιστία και το ήθος που που περιβάλλει τα δρώμενα στο αμφίρροπο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι..Είμαι σίγουρος καθώς λίγες εβδομάδες απομένουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί για το σεμνό και σοβαρό αγώνα που δίνουμε όλοι είτε σαν στέλεχοι ειτε σαν απλοί πολίτες που δεν πάψαμε να αγωνιζομαστε και να ελπίζουμε.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...