Βασίλης Α. Υψηλάντης «Με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, για την δημιουργία Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου, υλοποιείται άλλη μια υπόσχεση μας στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- 3 Φεβρουαρίου 2023

- Βασίλης Α. Υψηλάντης «Με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, για την δημιουργία Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου,  υλοποιείται άλλη μια  υπόσχεση μας στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα»

 …………………………………………………………………………….

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και  Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης  με την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο ΦΕΚ Τεύχος Πρώτο, Αρ. Φύλλου 18/2.2.2023 περί της Ίδρυσης, οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Το μεγάλο όνειρο και το προσωπικό μου στοίχημα για την ναυτομάνα μας  Κάλυμνο επετεύχθη. Η έκδοση του ΠΔ περί της Ίδρυσης, οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου είναι γεγονός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πρώτος υποσχέθηκε την υλοποίηση της στο νησί μας, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον  Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη, όπως επίσης όλους τους συνεργάτες τους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής Το υποσχεθήκαμε, το υλοποιήσαμε. Η Κάλυμνος μας το αξίζει.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...