Βάιος Καλοπήτας: «Εμείς πιστεύουμε σε έναν Δήμο με ανοικτές πόρτες και μια δημοτική αρχή με ανθρώπινο πρόσωπο»

Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται υποψήφιος με την παράταξη "ΕΝΑ-Μαζί για τη Ρόδο" εξηγεί την συμπόρευση του με τον Αλέξη Κολιάδη, αναφέρεται στις αλλαγ΄ς που χρειάζεται η Ρόδος και στέλνει το μήνυμα πως «Εμείς πιστεύουμε σε έναν Δήμο με ανοικτές πόρτες και μια δημοτική αρχή με ανθρώπινο πρόσωπο»
Η συνέντευξη

-Γιατί επιλέξατε την συμπόρευση με την παράταξη του  Αλέξανδρου Κολιάδη;
Στο κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται το νησί μας, επιλέξαμε να υπερβούμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις αξίες μας και να συμπορευτούμε για να επιτύχουμε έναν κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την Αλλαγή στον Δήμο Ρόδου. Αυτό που μας ενώνει είναι η θέληση και η ικανότητά μας να προσφέρουμε στο νησί μας, για να γίνει η Ρόδος μας το νησί που αξίζει σε κάθε πολίτη, στον καθέναν από εμάς, στο καθένα από τα παιδιά μας. Η Ρόδος δεν θα αντέξει ακόμα μια θητεία με την σημερινή δημοτική αρχή και αυτό είναι το μήνυμα που λαμβάνουμε από την καθημερινή επαφή μας με τους πολίτες. Εμείς επιλέξαμε να μην συμμετέχουμε στην τοξικότητα και τον διχασμό των ημερών, αλλά να ακούσουμε τους πολίτες. Και πιστέψτε με η ανάγκη για Αλλαγή είναι κυρίαρχο ζητούμενο σε κάθε συνάντησή μας, σε κάθε επαφή με τον κόσμο στην πόλη και στα χωριά.
-Τι πρέπει να αλλάξει στη Ρόδο;  
Οι Ροδίτισσες και οι Ροδίτες δικαιούνται την ευκαιρία να παλέψουν τους μηχανισμούς των συμφερόντων, που εδραιώνονται στο νησί μας και να τους κερδίσουν. Εμείς είμαστε περήφανοι που φτιάξαμε έναν δυναμικό συνδυασμό με μοχλό πίεσης τις αξίες μας και τις αρχές μας για να γίνει ηΡόδος ένα σύγχρονο Νησί, ένας Δήμος που να σέβεται τους δημότες του και να αξιοποιεί στο απόλυτο τις δυνατότητες που έχει. Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει δείξει τα όριά της, έχει δείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Εφαρμόζει τακτικές και μικροπολιτικές πελατειακών σχέσεων, αναξιοκρατίας, αδιαφάνειας, σπατάλης. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει και θα την αλλάξουμε την επόμενη ημέρα. Εμείς πρεσβεύουμε μια δημοτική αρχή, με διαφάνεια, με σχεδιασμό, με αξιοκρατία, με ανοικτή δημοκρατική, σύγχρονη διοίκηση. Στόχος μας είναι ένας Δήμος που ενώνει και δεν διχάζει.Ένας Δήμος πράσινος, βιώσιμος, καθαρός, οργανωμένος που προλαμβάνει και δεν τρέχει να “θεραπεύσει” πληγές.Ένας Δήμος με ευκαιρίες, για όλους.
-Τι θα θέλατε να πείτε στους ψηφοφόρους ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου;
Απευθύνομαι στους συμπολίτες μου που πιστεύουν ότι η Ρόδος μας αξίζει και μπορεί καλύτερα. Ενωμένοι μπορούμε να φέρουμετην αλλαγή, να αλλάξουμε τον τρόπο που σήμερα ασκείται η διοίκηση στον Δήμο Ρόδου. Εμείς πιστεύουμε σε έναν Δήμο με ανοικτές πόρτες στους πολίτες και μια δημοτική αρχή με ανθρώπινο πρόσωπο. Στο κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται το νησί μας δεν υπάρχει δίλημμα, υπάρχει μόνο μία απάντηση.Την απάντηση που θα δώσουμε όλοι μαζί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις κάλπες.Κι αυτή η μία απάντηση είναι η Αλλαγή.Η Ρόδος πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει με την ψήφο των συμπολιτών μας. Των συμπολιτών μας που πιστεύουν ότι το νησί μας μπορεί καλύτερα και αξίζει καλύτερα. Γι αυτό και εγώ ζητώ στον σταυρό των συμπολιτών μου, για να μπορέσουμε μαζί, ενωμένοι να κάνουμε την Αλλαγή πραγματικότητα, με μια νέα Δημοτική Αρχή που θα είναι από τους πολίτες, για τους πολίτες, με τους πολίτες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...