Ας προφυλάξουμε τα νησιά μας από την Χρυσή Αυγή - Γράφει ο Τάσος Γρύλλης, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο ΠΟΤΑΜΙΟΥ στη Δωδεκάνησο

Ας προφυλάξουμε τα νησιά μας από την Χρυσή Αυγή-H ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της δολοφονίας του Π.Φύσσα από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκο δείχνει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο τον εγκληματικό χαρακτήρα αυτής της οργάνωσης.
Μετά τη σημερινή απροκάλυπτη ομολογία ουδείς δικαιούται να πει ότι παραπλανήθηκε. Κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι επιβράβευση των εγκληματικών πράξεών της. Το καθήκον όλων είναι να αγωνισθούν ώστε την Κυριακή να μη δοθεί η δυνατότητα στον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας, να διεκδικήσει την τρίτη διερευνητική εντολή.
Θεωρώ πως το ζητούμενο δεν είναι να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται «χρυσαυγίτικα», που θεωρούν πως είναι σωστό και πατριωτικό να εκτονώνεται ο θυμός τους, ή ο πόνος τους, ή τα κομπλέξ τους πάνω σε εξαθλιωμένους ανθρώπους.Δεν θεωρώ ότι αυτό το δημοσκοπικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι απλώς και μόνο «θυμωμένοι πολίτες».
Αρνούμαι να δεχθώ πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του ποσοστού είναι άνθρωποι που πιστεύουν στη βία και τις ρατσιστικές θέσεις τη Χ.Α.
Έχουμε χρέος αυτή την Κυριακή να είμαστε απέναντι σε κάθε κίνηση που δυναμώνει τη νεοναζιστική οργάνωση, τα Δωδεκάνησα όσα προβλήματα κι
αν αντιμετωπίζουν να παραμείνουν δημοκρατικά και προοδευτικά.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...