"ΑΡΓΥΡΟΣ" x2 ο Νίκος Κοντού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ 

'ΑΡΓΥΡΟΣ'x2 ο Νίκος Κοντού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ 

- Την πρώτη του συμμετοχή σε πρωτάθλημα  πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑΜΕΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα, ο Ροδίτης αθλητής κολύμβησης Νίκος Κοντού, μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες 'Ηρόδικος'.

 

Κολύμπησε δυο φορές, την πρώτη στα 50m ύπτιο στην κατηγορία S1 και τη δεύτερη 100m ύπτιο στην κατηγορία S1 και κατέκτησε την δεύτερη θέση και στα δυο αγωνίσματα χαρίζοντας μας δυο ασημένια μετάλλια!!

 

Γνωρίζοντας τον κόπο του, έκανε όλους τους Ροδίτες υπερήφανους! Ένα ανερχόμενο αστέρι έλαμψε και περιμένουμε σίγουρα πολλές ακόμα τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον!

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Νίκο και σε όλη την ομάδα του, στο αθλητικό σωματείο Ροδίων Άθλησις όπου προπονείται ο Νίκος και φυσικά στον προπονητή του Αποστόλη Λάππα για τη σωστή καθοδήγηση, αλλά και στην γυναίκα του την Ανθή Παλλά και την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του και όπως μας δήλωσε ο Νίκος εκεί είναι που αφιερώνει τα μετάλλια του! 

 

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει αλλά και διακρίνεται ενήλικος αθλητής κολύμβησης από το νησί της Ρόδου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και πως ο Νίκος κολυμπάει χωρίς διακοπή μόνο 6 μήνες και κλήθηκε να ανταγωνιστεί παραολυμπιονίκες αθλητές στην κατηγορία του, σε λιγοτερο από δυο χρόνια μετά το ατύχημα του!

 

Το μπράβο είναι πραγματικά λίγο!

 

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

 

Υ.Γ. Ο Νίκος και η Ανθή θα ανεβάσουν στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα και την εμπειρία τους, στο κανάλι τους στο YouTube που λέγεται Rolling Ever After with Nick & Anthi www.YouTube.com/c/rollingeverafterwithnickanthi την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το απόγευμα και αξίζει να το δούμε όλοι! 

 

Ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες,  τηρώντας όλα τα απαραίτητα μετρα προστασίας κατά του COVID-19. 

 

ΜΠΡΑΒΟ και ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...