Απόπειρα απαγωγής του γιου του εφοπλιστή Μαρτίνου

Ο εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος στη Βούλα έπεσε θύμα απόπειρας απαγωγής από αγνώστους. Ο Κίκος Μαρτίνος είναι γιος του εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου και σύζυγός της Μαρίνας Λιβανού (κόρης του γνωστού  εφοπλιστή Γιώργου Λιβανού).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα οχήματα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο νεαρός επιχειρηματίας, προσπαθώντας να το ακινητοποιήσουν, όμως για άγνωστο λόγο, πιθανότατα λόγω σύγκρουσης, το ένα από αυτά τυλίχθηκε στις φλόγες. Κατόπιν, οι δράστες που επέβαιναν στα υπόλοιπα οχήματα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο γιος του εφοπλιστή αποχωρούσε από τα γραφεία της εταιρείας, με προορισμό το σπίτι του.

Ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό των δραστών σε Βουλιαγμένη, Βούλα, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Μάλιστα, η αστυνομία βρήκε άλλα δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το τρίτο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.
parapolitika

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...