Απάντηση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην ΔΑΣ: Ήρθε η άνοιξη και ξυπνήσατε...

Οφειλόμενη απάντηση στην ΔΑΣ .

- Ήρθε η άνοιξη …

Ήρθε η άνοιξη και η φύση ξύπνησε , όπως ξύπνησαν και οι συνάδελφοι της ΔΑΣ ,αλλά φαίνετε πως η χειμερία νάρκη που ήταν τόσο καιρό τους πείραξε .
Για άλλη μια φορα βγάλατε ανακοίνωση απλά για να βγει ,μια ανακοίνωση να υπάρχει απλά στο βιογραφικό σας ανοίγοντας το δρόμο στην ιεραρχία του κόμματος σας ,αλλιώς δεν εξηγείτε η αναφορά στο 2012 σε σύμβαση που έγινε τότε σε περίοδο μνημονίων , η όποια ήταν η μόνη πάλι σε πανελλήνιο επίπεδο που εξασφάλιζε το μέλλον των εργαζομένων στον κλάδο , και από τότε μέχρι σήμερα έχουν υπογραφεί άλλες 2 , οι οποίες αποτέλεσαν βάση για τις πανελλήνιες συμβάσεις στον κλάδο.
Ζητάμε συγγνώμη για το < βίαιο > ξύπνημα που σας αναγκάσαμε να κάνετε
Ζητάμε συγγνώμη για το πρόβλημα που σας δημιουργήσαμε καθώς πρέπει να απολογηθείτε στα κεντρικά όργανα σας .
Ζητάμε συγγνώμη που πράττουμε αυτό που μας εξουσιοδότησαν οι εργαζόμενοι . Ζητάμε συγγνώμη που και αυτή την φορά σας έχουν αποβάλει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και τα ίδια τα γεγονότα .
Πάνω στον πανικό σας για να δηλώσετε την ύπαρξη σας , μέσα από ανακοινώσεις και μόνο , δεν έχετε διαβάσει καλά την σύμβαση για την όποια όλοι οι εργαζόμενοι ανά την Ελλάδα θαύμασαν και ζήλεψαν , μια σύμβαση που όχι μόνο δίνει αυξήσεις σε όλες τις κατηγορίες αλλά εντάσσει ειδικότητες που αμφιβάλουμε εάν τις γνωρίζετε .
Περιμένουμε εδώ και χρόνια, (να δούμε μια σύμβαση σας ειδικά στα δικά σας Σωματεία σφραγίδες ,αφήστε τις δικαιολογίες ότι βρίσκεται εμπόδιο τον Πρόεδρο του Σωματείου των ξενοδοχοϋπάλληλων ,μια δικαιολογία η όποια προφανώς ακούγεται καλυτέρα στους ανώτερους σας) ,μια ουσιαστική πρωτοβουλία ,μια αναφορά σε πραγματικά γεγονότα ,γεγονότα της περιοχής μας και όχι ξύλινες αναφορές γραμμένες από τον περισσό στις οποίες αλλάζετε μόνο ημερομηνίες .
Η βάρκα του Εργατικού Κέντρου είναι γεμάτη με δράσεις και αποτελέσματα , ο δε βαρκάρης είναι αυτός που επέλεξαν οι εργαζόμενοι για να αγωνιστεί μαζί τους ………. Και το κουπί το τραβούν οι εργαζόμενοι καθημερινά και ειδικά αυτήν την περίοδο ,για τους οποίους καμία μα καμία αναφορά, καμία μα καμία πρωτοβουλία , καμία μα καμία πρόταση ,καμία μα καμία παρέμβαση δεν έχετε κάνει ,αυτή είναι η βάρκα κύριοι της ΔΑΣ που καθημερινά σέρνουμε όλοι οι εργαζόμενοι
Καλώς μας ήρθες άνοιξη λοιπόν ……

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...