Αντώνης Μυστιλόγλου στο Sky News: «Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό. Μακάρι να είχα καλύτερα νέα»

«Λυπάμαι για την οικογένεια, λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που τον βρήκε. Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», ήταν τα λόγια του εικονολήπτη της ΕΡΤ Αντώνη Μυστιλόγλου στην ανταποκρίτρια του Sky News.

Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ περιέγραψε φανερά αναστατωμένος στην κάμερα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου το πώς εντόπισε το πτώμα του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας.

 

ΣΥΜΗ ΝΕΚΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ BBC

Ο Αντώνης Μυστιλόγλου βλέποντας τα πλάνα που είχε τραβήξει, παρατήρησε κάτι που δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν. Τράβηξε δύο φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τηλεφακό και επιστρέφοντας στη στεριά προσπάθησε να καταλάβει τι είχε αποτυπώσει. 

Χρησιμοποιώντας ένα smartphone και κάνοντας ζουμ είδε «καθαρά» έναν άνδρα ξαπλωμένο που ταίριαζε στις περιγραφές του βρετανού παρουσιαστή.

Συνεχίζοντας είπε ότι τα ελικόπτερα διάσωσης χτες πέρασαν «20 φορές» από το ίδιο σημείο και ήταν «κακή τύχη» που δεν βρήκαν το πτώμα.

Συγκινημένος είπε ότι εξέφρασε τη θλίψη του στην οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ.

Η περιγραφή του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Αριστείδη Μιαούλη για την ανεύρεση:

«Ο Αντώνης Μυστιλόγλου ήταν με την κάμερα και εμείς με το μικρόφωνο. Τον εντοπίσαμε όταν μπαίναμε στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας. Ο Αντώνης κατέγραφε συνεχώς με την κάμερα και στην πορεία, βλέποντας το υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι κάτι περίεργο ήταν κοντά στο φράχτη, 50 μ. από τη θάλασσα και διαπιστώσαμε μετά στο ζουμ ότι όντως ήταν αυτός ο άνθρωπος, διότι γυάλιζε το ρολόι του. Ήταν σε ύπτια θέση».

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...