Αντώνης Καμπουράκης: Η φιλοξενία των Αυστριακών SeniorenGroups έχει ευεργετικά αποτελέσματα συνολικά στην οικονομία του νησιού μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ:
-Η φιλοξενία των Αυστριακών SeniorenGroups
έχει ευεργετικά αποτελέσματα συνολικά στην οικονομία του νησιού μας

O Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης εκπροσώπησε το πρωί τον ξενοδοχειακό κλάδο του νησιού μας, κατά την εκδήλωση που οργανώθηκε για την υποδοχή της τέταρτης (4ης) άφιξης, δύο χιλιάδων μελών των SeniorenGroups, της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας (PensionistenverbandÖsterreichs-PVÖ).
Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης παρέστη και χαιρέτισε την ειδική τελετή βράβευσης του πρώην Υπουργού της Αυστρίας και Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. KarlBlecha, ο οποίος έχει επισκεφθεί κατ’ επανάληψη την Ρόδο, και είναι ένας αληθινός πρεσβευτής του νησιού μας.
Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η φιλοξενία των SeniorenGroups συνεισφέρει τα μέγιστα στο κρίσιμο  ζητούμενο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, και στην άμβλυνση της εποχικότητας. Ταυτόχρονα, η εμπειρία από την φιλοξενία των προηγούμενων SeniorenGroups έχει καταδείξει ήδη, πως τα μέλη τους σκιαγραφούν τον ιδανικό πελάτη για τη Ρόδο μας, κι αυτό το ομολογούν πλέον όλοι. H φιλοξενία των SeniorenGroups έχει θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα, συνολικά στην οικονομία του νησιού μας. Χάρη στους αυστριακούς φίλους μας και στη μεγάλη επιτυχία αυτής της συνεργασίας που καταφέραμε,  ξύπνησαν οι αναμνήσεις από την αίγλη του παρελθόντος, που είναι και ο στόχος μας για το μέλλον.»   

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...