"Αναβάθμιση ακτοπλοϊκής σύνδεσης Η.Ν. Κάσου. Επιτέλους γόνιμος ο διαγωνισμός "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ :  "Αναβάθμιση ακτοπλοϊκής  σύνδεσης    Η.Ν. Κάσου. Επιτέλους  γόνιμος ο διαγωνισμός ".     

 

Το χρόνιο πρόβλημα των ακριτών της Η.Ν. Κάσου  σχετικά με την αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας φαίνεται  να οδεύει προς την επίλυση του.

 

  Η Δημοτική Αρχή, βρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία τόσο με στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όσο  και με υψηλόβαθμα στελέχη  της Blue Star Ferries (ATTIKA GROUP),έλαβε την πληροφόρηση ότι υποβλήθηκε χθες προσφορά στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου  από την  εν λόγω εταιρεία  για την εξυπηρέτηση της Η.Ν. Κάσου με τρία δρομολόγια για όλο τον χρόνο από και προς Πειραιά  με το  πλοίο Blue Star Chios ( πλοίο β΄ κατηγορίας ). 

 

  Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτος ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του μείζονος αυτού ζητήματος ανέφερε τα παρακάτω :

 

 « Όλα δείχνουν ότι  επιτέλους πρόκειται να βρεθεί λύση και θα ευοδωθούν οι προσπάθειες μας για την αναβάθμιση  της ακτοπλοϊκής μας σύνδεσης.  Με την κατάθεση  προσφοράς  από την  εταιρεία της Blue Star  οδεύουμε προς το  τέλος  της Οδύσσειας των ακριτών μας , η οποία θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την έναρξη των δρομολογίων τον Απρίλιο. Είμαστε πάντα παρόντες και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε  με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη του νησιού μας  και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. »

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...