Ακόμη μια αναγνώριση για τον  Γιάννη Βιτώρη και τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου, του Μανώλη Δημελλά 

 

 

 

Ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου Γιάννης Βιτώρης, αναδείχθηκε ως ο δεύτερος πιο σημαντικός αθλητικός παράγοντας της Δωδεκανήσου!

Την ανοιχτή για το κοινό ψηφοφορία διοργάνωσε η αθλητική ιστοσελίδα: https://www.xxsports.org/

Οι πέντε επικρατέστερες επιλογές ήταν:

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Μιχάλης Χατζινηκήτας, για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην FootballLeague. Ο πρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ, Κώστας Στεφανίδης για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του και την πιθανή άνοδο μέσω των μπαράζ, όπως επίσης και για το εγχείρημα της συνεργασίας με τον Ροδιακό που αναδείχθηκε πρωταθλητής Γ κατηγορίας. 

Ο πρόεδρος Α.Σ ΡΟΔΟΣ Αντώνης Μαρτίνης για το πρωτάθλημα και την επιστροφή των Πρασίνων στις εθνικές κατηγορίες. 

Ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου Γιάννης Βιτώρης, για την εξαιρετική δουλειά του και παρουσία της ομάδας στην Α κατηγορία παρά τις αντίξοες συνθήκες και τέλος ο Πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  Έμπωνα, Κυριαζής Μισοδουλάκης για το πρωτάθλημα και την επιστροφή της ομάδας στην Α κατηγορία μετά από 13 χρόνια. 

Η ψηφοφορία έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής (5 Απριλίου 2019) και πρώτος αναδείχθηκε ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Μιχάλης Χατζινηκήτας, με ποσοστό 51,56% ακολούθυσε ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Καρπάθου Γιάννης Βιτώρης με ποσοστό 29,26%.

Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη τιμή για την Κάρπαθο και το αθλητικό σωματείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ωστόσο εκείνοι που γνωρίζουν θεωρούν ότι είναι η αναγκαία αναγνώριση της άοκνης υπερπροσπάθειας και του αγώνα του Γιάννη Βιτώρη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...