Αδυναμία προσέγγισης του πλοίου "Πρέβελης" στην Κάσο και στη Χάλκη

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα ν. Καρπάθου.

Στον λιμένα ν. Κάσου ανέμεναν προς επιβίβαση επτά (07) επιβάτες και δύο (02) Φ/Γ οχήματα, ενώ στο ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' ανέμεναν προς αποβίβαση επτά (07) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα, ένα (01) Δ/Κ και δύο (02) Φ/Γ.

Επίσης, ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χάλκης από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα ν. Ρόδου.

Στον λιμένα ν. Χάλκης ανέμεναν δώδεκα (12) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα προς επιβίβαση, ενώ στο ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' δεν ανέμεναν επιβάτες προς αποβίβαση στον οικείο λιμένα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...