Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Διαφάνι και στην Κάσο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Διαφανίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρόδο- Χάλκη- Διαφάνι – Κάρπαθο -Κάσο -Σητεία – Ηράκλειο- Ανάφη – Θήρα -Μήλο-Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα “ΠΗΓΑΔΙΩΝ” ν. Καρπάθου.

Στον λιμένα Διαφανίου ν. Καρπάθου δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση, ενώ στο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” ανέμεναν προς αποβίβαση δεκαεννέα (19) επιβάτες, τέσσερα (04) Ι.Χ.Ε. οχήματα και δύο Φ/Γ οχήματα.

 

Επίσης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κάσου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06,  ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στον λιμένα Κάσου ανέμεναν δεκατρείς (13) επιβάτες, τέσσερα (04) Ι.Χ. και δύο (02) Φ/Γ οχήματα προς επιβίβαση, ενώ στο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” ανέμεναν προς αποβίβαση επτά (07) επιβάτες, και τρία (03) Φ/Γ οχήματα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...