Έλεγχοι στα λιμάνια της Κω κατά της διασποράς Covid_19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Έλεγχοι στα λιμάνια της Κω κατά της διασποράς Covid_19

- Με τη Δημοτική Αστυνομία ενισχύει ο Δήμος τους ελέγχους του Λιμενικού Σώματος

- Ο Δήμος Κω από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα της πανδημίας δείχνει την ευαισθησία, την επαγρύπνηση και την ετοιμότητά του για την προστασία του νησιού και των συμπατριωτών μας από την διασπορά του Covid_19.

Λαμβάνει όλα τα προτεινόμενα μέτρα στους χώρους των υπηρεσιών του, για την προστασία εργαζομένων και πολιτών, αλλά και την ευθύνη που απορρέει από τις αρμοδιότητές του, με απολυμάνσεις σχολείων, υπηρεσιών και δημόσιων χώρων.

Παράλληλα στηρίζει τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια test στις υπηρεσίες του Δήμου και στους πολίτες του νησιού, στην Πόλη και στις Κοινότητες της Κω.

Εν΄ τω μεταξύ, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της άριστης σχέσης του Δήμου με το Λιμεναρχείο Κω, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, συνεπικουρεί τα κλιμάκια του Λιμενικού Σώματος με στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, για τη διενέργεια ελέγχου στα λιμάνια της Κω των αφικνούμενων στο νησί μας μέσω της ακτοπλοϊας, αν και δεν αποτελεί αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμος Κω ευχαριστεί τους συμπατριώτες μας για την συμβολή τους στην κοινή προσπάθεια μη διασποράς του Covid_19 και τη θετική ανταπόκρισή τους στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας των ίδιων, των οικογενειών και των συμπολιτών μας.

 

Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...