Άνοιξαν οι εγγραφές για το Rock Solid Kastellorizo 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Άνοιξαν οι εγγραφές για το Rock Solid Kastellorizo 2022

- Στις 11 και 12 Ιουνίου 2022 στο Καστελλόριζο θα διεξαχθεί ο 1ος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος Rock Solid και η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι οι εγγραφές άνοιξαν και είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.myrace.gr/event/4520/registrations.html για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 5 και 10 χλμ. ενώ θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1.3 χλμ. Kids Trail Run.

Η διοργάνωση Rock Solid Kastellorizo 2022 δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και η συμμετοχή είναι δωρεάν με περιορισμένο αριθμό θέσεων 50 ατόμων ανά αγώνα και θέτει ως στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, τη γνωριμία με το ορεινό τρέξιμο, την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας και την ανάδειξη του Καστελλόριζου.

Στο τέλος κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και έπαθλο στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες.

Στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, ερασιτέχνες κι επαγγελματίες αθλητές και δρομείς όλων των επιπέδων θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε ένα μοναδικής ομορφιάς και γεωγραφικής σημασίας τοπίο και να απολαύσουν τα σημαντικά τοπόσημα του νησιού. Είναι ο πρώτος αγώνας που διοργανώνεται στο ακριτικό νησί και έχει στόχο να αποτελέσει θεσμό, προσελκύοντας επισκέπτες στον πανέμορφο αυτό τόπο.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Rock Solid διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και σε συνδιοργάνωση της δημιουργικής ομάδας Τρεις Λαλούν και Δυό Χορεύουν, του Δήμου Μεγίστης – Καστελλορίζου, του Φεστιβάλ Καστελλορίζου και του Μουσείου Γρίφων.

Τεχνικός διευθυντής του αγώνα είναι ο Βασίλης Κανακάρης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Rock-Solid-Island-Trail-Running

 

e-mail info@treislaloun.org

 

 

©2022 Rock Solid. All rights reserved.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...