Άγρια συμπλοκή μεταναστών στα Σφαγεία με τραυματίες και συλλήψεις

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή των “Σφαγείων” σημειώθηκε χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ισχυρής δύναμης της αστυνομίας.

Ο καυγάς άναψε για τα καλά λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν με ξύλα και καδρόνια οι δύο ομάδες άρχισαν να διαπληκτίζονται και να χτυπιούνται.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, μεταφέρθηκαν πριν από λίγο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, έξι αλλοδαποί, ενώ το σύνολο των των τραυματιών υπολογίζεται ότι ξεπερνά τους 10 και δύο έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Στο σημείο πάντως βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το πρωί μεταξύ ομάδας Σομαλών που βρίσκονται στην περιοχή των Σφαγείων, και ομάδας Ιρακινών και Σύριων που συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

Έρευνα για το σοβαρό αυτό περιστατικό, διενεργεί η Αστυνομία.

https://www.skyrodos.gr/%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%af/

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...