«Μυστική» συνάντηση Κουβέλη-Ντόρας; Bολιδοσκοπούν για νέο πρωθυπουργό;

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του Real.gr, είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση των δύο πολιτικών έγινε στη Γλυφάδα και για τον καθορισμό του «ραντεβού» μεσολάβησαν τρίτα πρόσωπα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν και με τις δύο πλευρές.

Είναι σαφές ότι η «είδηση» μίας τέτοιας συνάντησης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί, ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Κι αυτό είναι που την καθιστά σημαντική. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν συζητήσει για πολλά ονόματα στελεχών της ΝΔ, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν –κατά την άποψη τους- λύση για την πρωθυπουργία.

Κι αυτό αν οι δύο εταίροι έφθαναν στο σημείο να άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν γραφεί είναι και αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μία συνάντηση Φώτη Κουβέλη-Ντόρας Μπακογιάννη δίνει νέα διάσταση στο «πολιτικό παρασκήνιο» των ημερών. (Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα έδινε το «παρών» και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).

Πάντως, οι δίαυλοι «πολιτικής επικοινωνίας» ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Κουβέλη είναι «ανοιχτοί» από το 2010, όταν και οι δύο ως ανεξάρτητοι βουλευτές αναζητούσαν τρόπους να ενισχύσουν τη φωνή τους μέσω δημιουργίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ανεξάρτητων βουλευτών όλων των κομμάτων.

Πηγή: real.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...