«Κατάθεση αιτημάτων των εργαζομένων στον Πρωθυπουργό»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Κατάθεση αιτημάτων των εργαζομένων στον Πρωθυπουργό»

- Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη Κυριάκου, του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη Χάρη, του Υφυπουργού Τουρισμού κ. Κόνσολα Μάνου, των Βουλευτών Δωδεκανήσου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γιώργου, του Δημάρχου κ. Καμπουράκη Αντώνη, και εκπροσώπων φορέων του νησιού, συμμετείχε κατόπιν επίσημης πρόσκλησης αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Ρ, η οποία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο, κ. Εγγλέζος Παναγιώτης, και τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, κ. Σταμούλη Αθανάσιο, εκπροσωπώντας και τους προέδρους των Εργατικών Κέντρων Κρήτης.

     Ο Πρόεδρος ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους και ειδικά στους εποχιακά απασχολούμενους. Ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα της διημερίδας που διοργανώθηκε από τα Εργατικά Κέντρα Ρόδου και Κρήτης και ζήτησε προσωπικά από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να παρέμβει και να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα που του κατατέθηκαν και σε υπόμνημα, τονίζοντάς του ότι η υλοποίησή τους είναι επιτακτική για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στο δύσκολο χειμώνα που έχουμε μπροστά μας.

     Επίσης ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό να υπάρξει μέριμνα για όλους ανεξαρτήτως τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους, τους μακροχρόνια ανέργους και όσους μέχρι σήμερα δεν είχαν ενταχθεί στα μέτρα στήριξης.

     Η προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα αφήσει τους εργαζόμενους και ειδικά τους εποχιακά απασχολούμενους χωρίς στήριξη μέχρι την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου μόνο ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

     Οι προσπάθειες του Ε.Κ.Ρ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης και τη Γ.Σ.Ε.Ε θα συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά το επόμενο διάστημα ώστε οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού να γίνουν πράξη και κανένας εργαζόμενος να μη μείνει αβοήθητος και χωρίς εισόδημα.

     Στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ παρέδωσε στον Πρωθυπουργό το λεύκωμα του Εργατικού Κέντρου των εβδομήντα (70) χρόνων αγώνων και προσφοράς του στην τοπική κοινωνία. 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!    

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

    ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                         ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

           

           

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...