«Εφαρμογές προγράμματος Αθλητικά μονοπάτια»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΜΑ: «Εφαρμογές προγράμματος Αθλητικά μονοπάτια».

Κατά την τελευταία  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου στα αθλητικά μονοπάτια.

Το πρόγραμμα σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρία  «Αναγέννησης και Πρόοδος»  μέσω της δράσης της εταιρίας «Sports Excellence»και πραγματοποιείται από την επιστημονική επίβλεψη της

 Α΄ ορθοπαιδικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 μήνες, εκ των οποίων κατά τον τελευταίο μήνα θα διεξαχθεί το θερινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-18 χρονών, σε ενήλικες και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες. Θα διεξάγεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή τις απογευματινές ώρες καθώς και ορισμένα Σαββατοκύριακα.  Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες από καθηγητή φυσικής αγωγής (γυμναστή).Η αντιμισθία του γυμναστή θα καλύπτεται από την εταιρία, ενώ η διαμονή και η διατροφή του από το Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου. Ήδη έχει συνταχθεί το σχετικό μνημόνιο, ενώ θα υπάρξουν λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον σχετικές με την εφαρμογή του προγράμματος.              

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...