«Για τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα»

Αφίσα για... συμπαράσταση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τύπωσε η ΠΟΕ - ΟΤΑ με... τίτλο "για τη Μανούλα και την Πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα ρε Γαμώτο...!".

Όλοι θα θυμούνται την περιβόητη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, ότι άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον ζουν με 500 ευρώ και συγκεκριμένα η μητέρα του και η πεθερά του. Συγκεκριμένα, θέλοντας ο κ. Στουρνάρας να πείσει πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του κόσμου και των εργαζομένων να ανταπεξέλθουν στους συνεχώς αυξανόμενους φόρους που ο ίδιος επιβάλει, προέβη πριν από μία εβδομάδα περίπου στην ακόλουθη δήλωση: "Υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα, η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να ζει κανείς με 500 ευρώ το μήνα".

Έτσι, η ΠΟΕ-ΟΤΑ τύπωσε την αφίσα που βλέπετε ώστε να... συμπαρασταθεί στην οικογένεια του κ. Στουρνάρα και καλεί τον κόσμο την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, να συνδράμει με τρόφιμα.

Μάλιστα, προχθές εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Φθάνουν στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του αλληλέγγυου και ευαίσθητου εργαζόμενου. Μάλιστα εργαζόμενος προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα. Ένας άλλος αλληλέγγυος στον κ. Στουρνάρα είναι πρόθυμος κάθε μέρα να πηγαίνει ένα λίτρο φρέσκο γάλα, που θα το αρμέγει ο ίδιος, καθώς είδε τον Υπουργό μας λιγάκι ''κομμένο'' από τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την πίεση της τρόικας».

Χ.Σ.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/284384/gia-th-manoyla-kai-thn-petheroyla-toy-giannh-stoyrnara#ixzz2humV45kG

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...