Ρόδος

Παρά θιν’ αλός - Του Βαγγέλη Παυλίδη

Το καλοκαίρι μπήκε με φόρα. Αφόρητη η ζέστη σήμερα (Σάββατο) με 38 C στην σκιά και χωρίς πνοή αέρα. Όλα τα παράθυρα ανοιχτά μπας και κάνει λίγο ρεύμα, ανεμιστήρες εδώ κι εκεί. Ο Μαύρος χωμένος κάτω απο τους ασκινούς που κρατάνε ακόμα λίγη υγρασία απο το χθεσινό πότισμα και οι γάτες ξάπλα στις υγρές πλάκες τις βεράντας.

Share

Έκθεση γλυπτικής του Στέλιου Γαβαλά στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης

Στον προγραμματισμό των εικαστικών εκθέσεων που σχεδιάζουμε για να παρουσιαστούν στις Πινακοθήκες του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, πάντοτε περιλαμβάνουμε αντιπροσωπευτικά έργα σημαντικών νεώτερων και σύγχρονων καλλιτεχνών, οι οποίοι εμπνέονται από τις πολιτισμικές παρακαταθήκες της χώρας μας, από την Ευρωπαϊκή ιστορία και τέχνη, αλλά και

Share

Νέα δικτύωση για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Νέα δικτύωση για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου -Πρόσκληση συνεργασίας δέχτηκε πρόσφατα ο σύλλογος «Μεσαιωνικό Ρόδο» από το Ιστορικό Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης του Luebeck της Γερμανίας, που έχει ως αντικείμενο τη γνωριμία με τη Ζωή στο Μεσαίωνα (www.geschichtserlebnisraum.de).

Share

Εκδήλωση της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο «Κτήμα Λίνδος» στα Βλυχά της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εκδήλωση της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο «Κτήμα Λίνδος» στα Βλυχά της Ρόδου

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, η Επιτροπή Ρόδου του Συλλόγου υποτροφιών «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το «κλείσιμο » των εκδηλώσεών της φετινής περιόδου, και τον απολογισμό των δράσεων,
στο «Κτήμα Λίνδος».

Share

Oι ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!
-ΟΙ ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ POCKET
-ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ!

Share

Επίσκεψη του Γιώργου Πόκκια στο Κτηνοτροφικό Πάρκο της Διμυλιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίσκεψη στο Κτηνοτροφικό Πάρκο της Διμυλιάς, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα, Γιώργος Πόκκιας, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Πρωτογενούς Τομέα.

Share

Συναυλία «Αϊβαλί , η πατρίδα μου» με Μικρασιάτικες και Πολίτικες μελωδίες και τραγούδια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : Συναυλία «Αϊβαλί , η πατρίδα μου» με Μικρασιάτικες και Πολίτικες μελωδίες και τραγούδια
-Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., το ΚΕΚ Γεννηματάς και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου συνδιοργανώνουν συναυλία με τίτλο «Αϊβαλί , η πατρίδα μου».

Share

Λογοτεχνική βραδιά με το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 7.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του ΔΟΠΑΡ όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου με τίτλο «Ένα ποίημα θα δημιουργήσω, την ποίηση θα αγαπήσω, την ψυχή μου να ποιήσω».

Share

Συλλήψεις στη Ρόδο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση προϊόντων παρεμπορίου στη Ρόδο-Την 21-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση 54 απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης και υπόδησης). Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Share

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ απαντά στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

Διαβάσαμε σε τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ανάρτηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με αυτήν, στηρίζει τον πρόεδρο των εργαζομένων της καθαριότητας του Δ.

Share

Είμαστε κοντά σε μεγάλες τομές στην αυτοδιοίκηση - Ας τις κάνουμε πράξη, γράφει ο Στράτος Καρίκης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ
-Η πρόοδος του διαλόγου δείχνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά σημαντικών αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την ενίσχυση του ρόλου της , τη μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη” και την αναλογικότερη εκπροσώπηση των πολιτών σε όλες τις βαθμίδες της.

Share

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς & Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ρόδου για το σχολικό έτος 2017-2018

Δελτίο Τύπου -«Παράταση στην υποβολή αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς & Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ρόδου για το σχολικό έτος 2017-2018»

Share

Δημοπρασία 10 θέσεων περιπτέρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημοπρασία 10 θέσεων περιπτέρων
-Ο Δήμος της Ρόδου προχωράει σε δημοπράτηση για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης 10 θέσεων περιπτέρων στις παρακάτω περιοχές:

Share

Μεγάλη επιτυχία στην Κατάληψη του αμαξοστασίου του Δήμου Ρόδου στα Ασγούρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από χθες ΚΑΤΑΛΗΨΗ του αμαξοστασίου του Δήμου Ρόδου στα Ασγούρου.

Share

Συλλήψεις και προσαγωγές για άγρα πελατών και επαιτεία

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Σύλληψη αλλοδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο-Την 21-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παρενοχλούσε διερχόμενους τουρίστες προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες εστ

Share

Χορηγία τροφίμων σε αδύναμους συμπολίτες απο τις Στοές «Ήλιος Απόλλωνας» και «Κάμειρος»

Δελτίο Τύπου-Θέμα: Χορηγία τροφίμων σε αδύναμους συμπολίτες

Share

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου επιτίθεται στην ΔΑΣ-ΟΤΑ και στηρίζει Γιάννη Ντελλάκη

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ Σάββας Χατζησάββας με ανάρτηση του στο facebook απαντά στην ανακοίνωση της παράταξης ΔΑΣ_ΟΤΑ και στηρίζει τον πρόεδρο των εργαζομένων στην καθαριότητα Γιάννη Ντελλάκη: Η λάσπη το ψέμα και η συκοφαντία έχουν γίνει επάγγελμα στους ψευτοεπαναστάτες του ΠΑΜΕ.

Share

Γενική Συνέλευση για νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Πελοποννησίων Ο Μωριάς

Πρόσκληση-Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας.
Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθούν Γενική Συνέλευση και Εκλογές για Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου , στην αίθουσα του Συλλόγου μας
( Μεγ.Κωνσταντίνου 39 ) από 09.00 έως 13.00
Η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία για την συνέχεια του Συλλόγου μας.

Share

ΦΩΤΟ - Κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Ρόδου

Σε κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Ρόδου στην Περιοχή Ασγούρου προχώρησαν νωρίς το πρωί, τα σωματεία των εργαζομένων του δήμου Ρόδου και των επιχειρήσεων του στα πλαίσια της σημερινής απεργίας για την στήριξη των συμβασιούχων του δήμου.

Share

Καταγγελία απο την ΔΑΣ-ΟΤΑ κατά του προέδρου της Ένωσης του εργατοϋπαλληλικού & επιστημονικού προσωπικού εργαζομένων Δ. Ρόδου

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που γίνονται πανελλαδικά, μετά από την απόφαση-κόλαφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις δηλώσεις του Υπουργού κ. Σκουρλέτη, όπου όλοι οι συμβασιούχοι των Δήμων βρίσκονται υπό απόλυση, οι συμβασιούχοι του Δήμου Ρόδου αποφάσισαν την κατάληψη του ΧΥΤΑ σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Εργατικό Κέντρο.

Share

Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα

Δελτίο Τύπου-Ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου
αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα
-Πρόσκληση σε ανοιχτή εκδήλωση
-Το νέο Δ.Σ. του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου, σας καλεί σε μία μοναδική βραδιά, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 18.30, στον εξωτερικό χώρο του Ροδινιού, όπου θα τελεσθεί αναπαράσταση του Κλήδονα.

Share

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου το οποίο αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες στις 11-6-2017 συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Γιάννης Νιωτάκης
Αντιπρόεδρος Α΄: Αντ. Ευαγ. Ξεπαπαδάκης
Αντιπρόεδρος Β΄: Μανώλης Τσιρακάκης
Γεν. Γραμματέας: π. Εμμαν. Σκλιβάκης

Share

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των συμβασιούχων του Δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων
και των συμβασιούχων του Δήμου Ρόδου.

Share

Παρουσίαση του βιβλίου "ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ" της Τέσσας Δουλκέρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ: Τέσσα Δουλκέρη, "ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ" Η κατασκευή της εικόνας των δημοσίων προσώπων. Παρουσίαση βιβλίου Πέμπτη 22 Ιουνίου στο Ίδρυμα Σταματίου στη Ρόδο

Share

Απεργία για τους συμβασιούχους του δήμου Ρόδου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ
-Ρόδος 21/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων της Καθαριότητας
μετά την άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών
για το θέμα των συμβασιούχων.

Share

Υψηλές θερμοκρασίες απο Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα στη Ρόδο - Αυξημένη προσοχή από τους πολίτες ζητά η ΠΥΡ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Share

Προσφορά παιδικών βιβλίων από την ομάδα Κοινωνικής Δράσης Δ.Σ.Ρ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ.Ρ.
-Με την παράδοση παιδικών βιβλίων για την βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Γενναδιου από την Ομάδα Κοινωνικής Δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου ολοκληρώθηκε στις 20 Ιουνίου η σχετική δράση της Ομάδας.

Share

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης σε πολλές περιοχές της Ρόδου

Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης παρουσιάζονται σε διάφορες συνοικίες της πόλεως Ρόδου αλλά και σε άλλες περιοχές του νησιού. Εκφράζονται φόβοι οτι οι δεξαμενές έχουν σχεδόν αδειάσει και οι διακοπές στην υδροδότηση είναι προ των πυλών.

Share

Διαμαρτυρία για τους συμβασιούχους του δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οι σύλλογοι υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου σε συνεδρίαση την Δευτέρα 19- 6 -2017 στην οποία παραβρέθηκε η Επιτροπή Αγώνα για τους συμβασιούχους της καθαριότητας στο Δήμο Ρόδου με αφορμή την απόφαση του Ελ.

Share

Pages

Subscribe to RSS - Ρόδος