Πολιτική

Προστασία του δικαιώματος των εργαζομένων για πλήρη και νόμιμη εργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Προστασία του δικαιώματος των εργαζομένων για πλήρη και νόμιμη εργασία»
Με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή σήμερα (25/4/2017) ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης της Αδήλωτης Εργασίας, προκειμένου να επιβληθεί η νομιμότητα στην αγορά εργασίας.

Share

Έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με εκλεγμένους αντιπροσώπους από τη λαϊκή βάση

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υιοθέτησε ομόφωνα την εισήγησή της Προέδρου της, ότι, δηλαδή προχωρούμε τέλη Ιουνίου (30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου) σε προγραμματικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη σύνθεση όπως ακριβώς έχει αποφασιστεί από το πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που συνήλθαν

Share

Συλλυπητήρια δήλωση του Βασίλη Υψηλάντη για την απώλεια του Κώστα Φαρμακίδη

Ρόδος 25.04.2017-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ

Ο τέως Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση για το θάνατο του Κώστα Φαρμακίδη:

Share

Δ. Γάκης: «Στόχος μας μια σύγχρονη αντίληψη για τον Θρησκευτικό Τουρισμό»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δ. Γάκης: «Στόχος μας μια σύγχρονη αντίληψη για τον Θρησκευτικό Τουρισμό»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μηδενική η απορρόφηση πόρων από το Ε.Π. Αλιείας με ευθύνη της κυβέρνησης. Κίνδυνος να χαθούν εκατομμύρια ευρώ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-25 Απριλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μηδενική η απορρόφηση πόρων από το Ε.Π. Αλιείας με ευθύνη της κυβέρνησης. Κίνδυνος να χαθούν εκατομμύρια ευρώ»

Share

Πρόταση του Μάνου Κόνσολα η θεσμοθέτηση της Προστατευόμενης Περιοχής Καρπάθου – Σαρίας και η ενίσχυση της λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισής της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 Απριλίου 2017-Θέμα: «Πρόταση του Μάνου Κόνσολα η θεσμοθέτηση της Προστατευόμενης Περιοχής Καρπάθου – Σαρίας και η ενίσχυση της λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισής της»

Share

Πλεόνασμα ιδρώτα και αίματος από το υστέρημα του ελληνικού λαού - Ομιλία στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Πλεόνασμα ιδρώτα και αίματος από το υστέρημα του ελληνικού λαού, αυτή είναι η αλήθεια. Δε θέλουμε Γερμανία της Ευρώπης αλλά θέλουμε μια Ευρώπη στην οποία ισότιμα να συμμετέχει η Γερμανία. Πώς πρέπει να πορευθεί τώρα το ΠΑΣΟΚ.

Share

"Τόλμα να διαβάζεις" - Ο Σταύρος Θεοδωράκης για την καμπάνια του Ποταμιού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη και την ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ συναντηθήκαμε στο Free Thinking Zone. Τους ενημέρωσα για το #tolmanadiavazeis, την πρωτοβουλία των νέων του Κινήματος για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου. Στην Κατερίνα, την πλέον αρμόδια, άρεσε πολύ.

Share

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη στον Παναγιώτη Μηνά Αλεξιάδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 23.04.17
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημήτρη Γάκη στον Παναγιώτη Μηνά Αλεξιάδη
***
«Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας, με καταγωγή από την Κάρπαθο, Παναγιώτη Μηνά Αλεξιάδη, που τιμήθηκε από το Δήμο Καρπάθου για τις ακαδημαϊκές του επιτυχίες.

Share

Γενική Συνέλευση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Ρόδο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Η ομάδα Πρωτοβουλίας για συγκρότηση Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου , καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών , σε Γενική συνέλευση την Κυριακή 30- 4-2017 και ώρα 6.00 το απόγευμα.
Θέματα ημερήσιας διάταξης προτείνονται
-Πολιτική Ενημέρωση
-Ανάδειξη συντονιστικής γραμματείας.

Share

Βασίλης Α. Υψηλάντη: Λυπηρό να απουσιάζουν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα η Ρόδος, από την υλοποίηση των πρώτων ταξιδίων κρουαζιέρας Κινέζων τουριστών

Βασίλης Α. Υψηλάντη: “Λυπηρό να απουσιάζουν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα η Ρόδος, η άλλοτε πρωτοπόρος του ελληνικού τουρισμού, από την υλοποίηση των πρώτων ταξιδίων κρουαζιέρας Κινέζων τουριστών.”

Share

Ν. Σαντορινιός: Εγώ ψάχνω για συνεργάτες, όχι για εχθρούς....

Αθήνα, 21/04/17-Θέμα: «Ν. Σαντορινιός: Από την πρώτη στιγμή, σαν Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έχουμε στηρίξει έμπρακτα τα υδατοδρόμια»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα με οχήματα και εκσυγχρονισμό των κτιριακών του υποδομών»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ-21 Απριλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Πυροσβεστικού Σώματος στα Δωδεκάνησα με οχήματα και εκσυγχρονισμό των κτιριακών του υποδομών»

Share

Πρόταση του Δημήτρη Γάκη για την προβολή της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στους Αγώνες του Final Four Μπάσκετ με αμαξίδιο στην Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πρόταση του Δημήτρη Γάκη για την προβολή της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη διάρκεια των Αγώνων του Final Four Μπάσκετ με αμαξίδιο στην Κω»
***

Share

Η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού κινητοποιεί την ομογένεια και στηρίζει την Ελληνική συμμετοχή στη EUROVISION 2017

Η Ελληνική συμμετοχή στη EUROVISION 2017 και οι μεγάλες δυνατότητες αξιοποίησης της Ελληνικής ομογένειας από την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού για την στήριξη του τραγουδιού με το οποίο συμμετέχει η Ελλάδα στον στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της ΓΓΑΕ με τη

Share

Ηλίας Καματερός: Στην επιτροπή της Βουλής για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό των επιχειρήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ηλίας Καματερός: Στην επιτροπή της Βουλής για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό των επιχειρήσεων

Share

Ν. Σαντορινιός: Οι προβλέψεις του ΔΝΤ είναι σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες εκθέσεις του

Θέμα: «Ν. Σαντορινιός: Οι προβλέψεις του ΔΝΤ είναι σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με τις προηγούμενες εκθέσεις του»

Share

Σειρά επαφών του Νεκτάριου Σαντορινιού με τοπικούς φορείς στη Σύρο

Αθήνα, 21/04/17-Θέμα: «Σειρά επαφών του Νεκτάριου Σαντορινιού με τοπικούς φορείς στη Σύρο»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να δοθεί η δυνατότητα συνυπηρέτησης σε αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι σύζυγοι»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ-20 Απριλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Να δοθεί η δυνατότητα συνυπηρέτησης σε αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι σύζυγοι»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανασχεδιασμός του τομέα πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στα μικρά νησιά. Ουσιαστικά ανοχύρωτες η Σύμη, η Λέρος και η Πάτμος»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π ΟΥ-19 Απριλίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ανασχεδιασμός του τομέα πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας στα μικρά νησιά. Ουσιαστικά ανοχύρωτες η Σύμη, η Λέρος και η Πάτμος»

Share

Άρθρο του Δημήτρη Γάκη για την Περιφερειακή Ανάπτυξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Άρθρο του Δημήτρη Γάκη για την Περιφερειακή Ανάπτυξη
***
Άρθρο του προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρη Γάκη, με τίτλο: «Η κοινοβουλευτική διάσταση της περιφερειακής ανάπτυξης», που δημοσιεύεται σήμερα στo insider.gr.
***
Δημήτρης Γάκης

Share

Η ομιλία στη Ρόδο της Φώφης Γεννηματά ως έκφραση της αναγκαιότητας για εθνική συνεννόηση στην κορυφή και εθνική ομοψυχία στην κοινωνική βάση! Του Κοσμά Σφυρίου

Κοσμάς Σφυρίου
-Ρόδος / 4 / 2017
-Α Ρ Θ Ρ Ο
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ !

Share

Κάλεσμα για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2017

Κάλεσμα για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2017
-Προς: Τα εργατικά Σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Ρόδου
Συνάδελφοι,

Share

ΦΩΤΟ - Η Φώφη Γεννηματά στη Σύμη - Το απόγευμα, ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Στο νησί της Σύμης περιόδευσε χθες η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμπαράταξης" Φωφη Γεννηματά. Συνοδευόταν απο τον αντιπρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό, τη Λίτσα Φτακλάκη, τον Βάιο Καλοπήτα και απο άλλα τοπικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Share

Πασχαλινες ευχές του Γιάννη Παππά

«Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Αγάπη σε κάθε ελληνική οικογένεια. Προκοπή και υγεία σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα. Και πάνω απ’ όλα να ευχηθούμε, η Πατρίδα μας να βγει γρήγορα από τα δύσκολα και να δικαιωθούν, να πιάσουν τόπο, επιτέλους, οι θυσίες του ελληνικού λαού τόσα χρόνια. Χριστός Ανέστη».
Παππάς Κ.Ιωάννης

Share

Η. Καματερός: Στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η. Καματερός: Στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής
-Στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής ήταν καλεσμένος την Τρίτη 11 Απριλίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, για να σχολιάσει την πολιτική και κοινοβουλευτική επικαιρότητα.

Share

Ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο

Πάσχα στη Ρόδο θα κάνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Τη Λαμπρή Δευτέρα, θα επισκεφτεί τη Σύμη, ενώ το βράδυ της Λαμπρής Τρίτης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο. Ηδη το τοπικό ΠΑΣΟΚ κινητοποιείται για την εκδήλωση με την πρόεδρο του.

Share

Γ. Πεταλωτής: Η Κεντροαριστερά πρέπει να κάνει ρήξεις με το παρελθόν της

Την άποψη ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να πορεύεται με συγκολλήσεις προσώπων και αναπαλαιώσεις οργανώσεων και ιδεών, εξέφρασε -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου,το στέλεχος του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών Γιώργος Πεταλωτής.

Share

Ποιοι κερδίζουν στην λαχειαγορά του ΚΚΕ Νότιας Δωδεκανήσου

Η ΤΕ ΄Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Απρίλη τα δύο αρνιά της λαχειαγοράς κερδίζουν οι Παναγιωτάκης Κώστας με αρ. 511 και Βουτσής Μιχάλης με αρ. 228 ενώ το Κατσίκι κερδίζει η Γιώτα Γιορδάση με αρ. 1006

Ευχόμαστε καλες γιορτές.

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική