Πολιτική

Μήνυμα Παυλόπουλου απο Κάρπαθο: Μια νέα αρχή με την Τουρκία μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου κατά την Εορτή του Δεκαπενταύγουστου στην Κάρπαθο
Εορτάζουμε σήμερα, ιδίως εμείς οι Έλληνες, την Μεγάλη Γιορτή της Χριστιανοσύνης, την Γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το Πάσχα του Καλοκαιριού.

Share

Παραβιάσεις στη Λέρο: "Όταν υπάρχει κυβερνητική παρουσία, τότε ο άλλος σε παίρνει σοβαρά"

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός έδωσε συνέντευξη στον Διευθυντή του Ρ/Σ NEWS 24/7 Βασίλη Σκουρή, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την παραβίαση των θαλασσίων ορίων από Τούρκους αλιείς.

Share

Ελεύθεροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Αδριανούπολη

Στην Ελλάδα θα επιστρέψουν σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί - «Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή», ανέφερε σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας

Share

2,5 εκ. ευρώ στο Δήμο Ρόδου για το παλιό νοσοκομείο από το Υπουργείο Οικονομίας

Την αποκατάσταση και ανάδειξη 15 ανενεργών εμβληματικών δημοτικών κτιρίων, με χρηματοδότηση συνολικού ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εστίες πολιτιστικής, τουριστικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Share

Τι απαντά το Λιμενικό για τις καταγγελίες των Ελλήνων αλιέων που απειλούνται απο τουρκικά αλιευτικά

Αναφορικά με τις καταγγελίες Ελλήνων αλιέων περί χρήσης πυρών από τουρκικά αλιευτικά , πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν.

Share

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολυμπο Καρπάθου

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου στην Κάρπαθο για να παραστεί στον εορτασμό της επετείου της Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
Τετλαρτη 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

10.00 Αναχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Όλυμπος

Share

Σχόλιο για τον εμπαιγμό με το "πλαφόν" στις τιμές των καυσίμων

Σχόλιο-Χωρίς «πλαφόν» ο κυβερνητικός εμπαιγμός
Με τη γνωστή πεπατημένη της επιβολής «πλαφόν» στις τιμές των καυσίμων, η κυβέρνηση προσπαθεί να εκτονώσει τις αντιδράσεις των νησιωτών για την εκτίναξη των τιμών των καυσίμων,παίζοντας για μια ακόμη φορά το παιχνίδι των εντυπώσεων.

Share

Μιχ. Β. Μαντικός : Στην άκρη κάθε ελευθερίας υπάρχει μια απόφαση

Μιχ. Β. Μαντικός : Στην άκρη κάθε ελευθερίας υπάρχει μια απόφαση
-Ανακοίνωση του Μαντικού Β. Μιχαήλ, Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας για την επιλογή στήριξης από την Ν.Δ των υποψηφίων για την ΠΝΑΙ κ. Γ Χατζημάρκου και το Δήμο Ρόδου κ. Α. Καμπουράκη:

Share

Δεκαπενταύγουστο στην Κάρπαθο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Κάρπαθο θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Δεκαπενταύγουστο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα φτάσει στις Μενετές αύριο το πρωί , ενώ ανήμερα της Παναγιάς θα επισκεφθεί την Όλυμπο. Το νησί είναι επι ποδός και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ανώτερο πολιτειακό παράγοντα της χώρας.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και η κυβέρνηση ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει για το πρόβλημα των αυξημένων τιμών στα καύσιμα στα νησιά του Αιγαίου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 Αυγούστου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και η κυβέρνηση ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει για το πρόβλημα των αυξημένων τιμών στα καύσιμα στα νησιά του Αιγαίου»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των παιδιών με αναπηρία που δεν μπορούν να έχουν οδοντιατρική κάλυψη στη Ρόδο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 Αυγούστου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των παιδιών με αναπηρία που δεν μπορούν να έχουν οδοντιατρική κάλυψη στη Ρόδο»

Share

ΚΚΕ: Ο πνιγμός του 7χρονου παιδιού αποκαλύπτει με τραγικό τρόπο τη θυσία της ανθρώπινης ζωής στο βωμό των επιχειρηματικών κερδών

Ανακοίνωση-Ο πνιγμός του 7χρονου παιδιού αποκαλύπτει με τραγικό τρόπο τη θυσία της ανθρώπινης ζωής στο βωμό των επιχειρηματικών κερδών

Share

Δημήτρης Γάκης: «Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Ρόδου για όλους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Ρόδου για όλους»

Share

Ομόφωνη στήριξη της ΝΟΔΕ σε Α. Καμπουράκη και Γ. Χατζημάρκο για δήμο Ρόδου και Περιφέρεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-EN OΨEI TΩN AYTOΔIOIKHTIKΩN EKΛOΓΩN ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣYNEΔPIAΣΑΜΕ TO BPAΔY THΣ TETAPTHΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

Share

Δημήτρης Γάκης: «Με διαφάνεια και αποτελεσματικές λύσεις θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα το κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημήτρης Γάκης: «Με διαφάνεια και αποτελεσματικές λύσεις θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα το κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου»
***
Δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για την απόφαση του ΕΦΚΑ για την ανάθεση των μελετών για το παλιό κτήριο του ΙΚΑ Ρόδου.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις υψηλές τιμές των καυσίμων στα νησιά»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9 Αυγούστου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τις υψηλές τιμές των καυσίμων στα νησιά»

Share

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: 1.493.548,39 εκατομμύρια ευρώ για έργα ύδρευσης οικισμών Εμπορείου και Νικείων του Δήμου Νισύρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: 1.493.548,39 εκατομμύρια ευρώ για έργα ύδρευσης οικισμών Εμπορείου και Νικείων του Δήμου Νισύρου.

Share

Αλαζόνες και άφρονες - του Γιάννη Παρασκευά

ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΕΣ
-Αύγουστος Μήνας.
-Κατακαλόκαιρο, ο μήνας για «τα μπάνια του Λαού» όπως ευφυώς χαρακτήρισε αυτήν την περίοδο ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.
Την λοιδόρησαν πολλοί αυτή την δήλωση τότε και για πολλά χρόνια μετά,το νόημα και το μήνυμα της το άφησαν στα «ψιλά» γράμματα.

Share

«Ειδικά μέτρα ενίσχυσης για τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων στα μικρά νησιά του Αιγαίου» - Ζητείται τροποποίηση του προγράμματος απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Ειδικά μέτρα ενίσχυσης για τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων στα μικρά νησιά του Αιγαίου»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Τουρκικά σκάφη παρενοχλούν ελληνικά αλιευτικά εντός των χωρικών μας υδάτων. Να ενισχυθεί η παρουσία σκαφών του Λιμενικού στο Νότιο και Βόρειο Αιγαίο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 Αυγούστου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Τουρκικά σκάφη παρενοχλούν ελληνικά αλιευτικά εντός των χωρικών μας υδάτων. Να ενισχυθεί η παρουσία σκαφών του Λιμενικού στο Νότιο και Βόρειο Αιγαίο»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Ναυτιλίας ταλαιπωρούν, χωρίς λόγο, τους επαγγελματίες αετοσανίδας και θαλάσσιων σπορ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 Αυγούστου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Ναυτιλίας ταλαιπωρούν, χωρίς λόγο, τους επαγγελματίες αετοσανίδας και θαλάσσιων σπορ»

Share

Δημήτρης Γάκης: «Οι Καλύμνιοι της Διασποράς αποτελούν ζωντανό παράδειγμα προσφοράς στη Πατρίδα με επίκεντρο τον πολιτισμό και την παιδεία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Οι Καλύμνιοι της Διασποράς αποτελούν ζωντανό παράδειγμα προσφοράς στη Πατρίδα με επίκεντρο τον πολιτισμό και την παιδεία»
-Η ομιλία του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη στην εναρκτήρια εκδήλωση της «Συνάντησης των Απανταχού Καλυμνίων 2018», που διεξάγεται στην Κάλυμνο το διήμερο 4-5 Αυγούστου:

Share

Επιστολή Κρεμαστινού προς δήμαρχο Σύμης: Και ο λαϊκισμός έχει τα όρια του...

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα, απαντώντας σε δηλώσεις του Δημάρχου σε εφημερίδα περί "ανίκανων βουλευτών".
-Το κείμενο της επιστολής ήταν το εξής:
-Αθήνα, 03 Αυγούστου 2018
-Προς τον Δήμαρχο Σύμης κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα

Share

Παραίτηση Νίκου Τόσκα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Πρωθυπουργός είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κο Νίκο Τόσκα.
Ο κος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει στον Πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι τουρίστες από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά μειώνονται και η αιτία δεν είναι μόνο η πτώση της τουρκικής λίρας αλλά και οι διαδικασίες χορήγησης βίζας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 Αυγούστου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι τουρίστες από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά μειώνονται και η αιτία δεν είναι μόνο η πτώση της τουρκικής λίρας αλλά και οι διαδικασίες χορήγησης βίζας»

Share

«Μεταφορικό Ισοδύναμο:Πιστώθηκαν τα πρώτα χρήματα σε λογαριασμούς νησιωτών»

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
-Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Γραφείο Υφυπουργού
Τηλ. 2131371736
Φαξ. 2104614439
email: yfyp.minister@yna.gov.gr
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2,
Τ.Κ. 185 10

Share

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Παπακυριακόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Παπακυριακόπουλου, καταξιωμένο στέλεχος της Αριστεράς, με σημαίνοντα κοινωνικό, συνδικαλιστικό και πολιτικό ρόλο στην Ανανεωτική Αριστερά για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Το Γραφείο Τύπου.-

Share

«Συλλυπητήριο του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιάννη Παπακυριακόπουλου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Συλλυπητήριο του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιάννη Παπακυριακόπουλου»
Τη μεγάλη του θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Παπακυριακόπουλου εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Share

Ανακοίνωση Πολιτικής Γραμματείας ΠΡΑΤΤΩ για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι της Αττικής

Ανακοίνωση Πολιτικής Γραμματείας ΠΡΑΤΤΩ
-Η Π.Γ. της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ συνεδρίασε με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιφέρεια Αττικής. Μετά την συνεδρίαση η Π.Γ ΠΡΑΤΤΩ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μονομερείς ενέργειες της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε στη Νίσυρο, ερήμην της τοπικής κοινωνίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 Αυγούστου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Μονομερείς ενέργειες της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε στη Νίσυρο, ερήμην της τοπικής κοινωνίας»

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική