Πολιτική

Μάξιμος Χαρακόπουλος για Νοβάρτις: Η κυβέρνηση σαν «σουπιά» θολώνει τα πολιτικά νερά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Λέρος, 24 Φεβρουαρίου 2018
-ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ:
-Η κυβέρνηση σαν «σουπιά» θολώνει τα πολιτικά νερά!

Share

Μάνος Κόνσολας και Μάξιμος Χαρακόπουλος στη Λέρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23 Φεβρουαρίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η οικονομική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί, μια εθνική καταστροφή όμως θα έχει βαρύτατο κόστος»

Share

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης σε Σύμη και Ρόδο, 6 και 7 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Μαρτίου στη Σύμη και τη Ρόδο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Share

Ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρη Γάκη, για το πρόγραμμα της ειδικής εκδήλωσης για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, στη μνήμη του Ιωάννη Ζίγδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρη Γάκη, για το πρόγραμμα της ειδικής εκδήλωσης για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, στη μνήμη του Ιωάννη Ζίγδη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την 1η Μαρτίου 2018
-Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρης Γάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Share

«Το δικό μας σχέδιο είναι η αξιοποίηση των λιμανιών ώστε να γίνουν μοχλός μιας δίκαιης παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα εξυπηρετεί τον άνθρωπο και όχι τα μεγάλα συμφέροντα»

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ
-Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Γραφείο Υφυπουργού
Τηλ. 2131371736
Φαξ. 2104614439
email: yfyp.minister@yna.gov.gr
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2,
Τ.Κ. 185 10

Share

Εικοσιένα βουλευτές ζητούν τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα νησιά του Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23 Φεβρουαρίου 2018
-ΘΕΜΑ: «Εικοσιένα βουλευτές ζητούν τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα νησιά του Αιγαίου»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Αντί να ενισχυθεί η ζωή στη Κίναρο, πολιτεία και γραφειοκρατία κάνουν δύσκολη τη ζωή της μοναδικής κατοίκου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 Φεβρουαρίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Αντί να ενισχυθεί η ζωή στη Κίναρο, πολιτεία και γραφειοκρατία κάνουν δύσκολη τη ζωή της μοναδικής κατοίκου»

Share

«Άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τα θέματα αλιείας μετά από την επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τα θέματα αλιείας μετά από την επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή»
-Το video της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της επίκαιρης ερώτησης του Δημήτρη Γάκη, 22.02.18: https://youtu.be/cTBkhTjv6Lk
***

Share

Δεν αρκεί η Κυβέρνηση να λέει ότι τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα, πρέπει να το αποδεικνύει - Συζήτηση Επίκαρης Ερώτησης στη Βουλή

Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού σχετικά με τα όρια της θαλάσσιας περιοχής των Ιμίων. Την ερώτηση προσήλθε για να απαντήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Share

Ειδική εκδήλωση για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα, με τιμώμενο πρόσωπο τον Δωδεκανήσιο πολιτικό Ιωάννη Ζίγδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, σας προσκαλεί στην ειδική εκδήλωση για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα, με τιμώμενο πρόσωπο τον Δωδεκανήσιο πολιτικό Ιωάννη Ζίγδη, με θέμα: «Η πορεία και οι αναπτυξιακές προοπτικές στις Περιφέρειες.

Share

Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Ε.ΠΑ.Μ.-Υποβολή Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία
-Σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του 6ου συνεδρίου του, υπέβαλε Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ( επί Εσχάτη Προδοσία)

Share

Συνάντηση του Δημήτρη Γάκη με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης στους εργαζόμενους της ΔΕΗ: «Η κατάλληλη στελέχωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας του εργοστασίου στη Ν. Ρόδο. Στόχος μας: Η επάρκεια ισχύος, που είναι η βάση για την ανάπτυξη σ’ όλη τη Δωδεκάνησο»

Share

MANOΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε εθνικό και οικονομικό έγκλημα τις επενδύσεις και την αξιοποίηση των λιμανιών…»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21 Φεβρουαρίου 2018
-MANOΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε εθνικό και οικονομικό έγκλημα τις επενδύσεις και την αξιοποίηση των λιμανιών…»

Share

Συλλυπητήρια του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιώργου Γεωργιάδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Συλλυπητήρια του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Γιώργου Γεωργιάδη»
-Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στα παιδιά, στους συγγενείς και στους οικείους του Γιώργου Γεωργιάδη, ενός δραστήριου μέλους της τοπικής κοινωνίας.

Share

Συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σαντορινιό Νεκτάριο απο τους ΑΝΕΛ

Δελτίο τύπου-Ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Δωδεκανήσου Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα Μέλη καθώς και οι Συντονιστικές Επιτροπές των νησιών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Σαντορινιό Νεκτάριο, για την απώλεια του Πατέρα του. Αιωνία του η μνήμη.
Περιφερειάρχης Οργανωτικού Δωδεκανήσου

Share

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΔΕΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20 Φεβρουαρίου 2018
-ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΔΕΗ»

Share

Επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για την ερασιτεχνική αλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίκαιρη ερώτηση του Δημήτρη Γάκη στη Βουλή για την ερασιτεχνική αλιεία

Share

«Συλλυπητήρια του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Σαντορινιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Συλλυπητήρια του Δημήτρη Γάκη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Σαντορινιού»
-Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, για την απώλεια του Κωνσταντίνου Σαντορινιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Σύμη και στην Στρογγυλή, σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Τη Σύμη και τη νήσο Στρογγυλή επισκέφτηκε σήμερα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Share

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου προς τον υφυπουργό Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Ν.Δ εκφράζουν τα
θερμά τους συλλυπητήρια στον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής
Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό για την απώλεια του πατέρα του
Κωνσταντίνου Σαντορινιού.
Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια

Share

Ο υπουργος Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε Καστελόριζο και Ρω

Επίσκεψη στο Καστελλόριζο και στη νήσο Ρω πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη και Ανώτατους Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, με αφορμή τον εορτασμό του τριημέρου της Αποκριάς.

Share

Δημήτρης Γάκης: «Τα εθνικά ζητήματα υπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, όταν υπάρχει σχεδιασμός, σύνεση, γνώση και αποφασιστικότητα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Τα εθνικά ζητήματα υπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο, όταν υπάρχει σχεδιασμός, σύνεση, γνώση και αποφασιστικότητα»
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» με τον δημοσιογράφο Σπύρο Γκουτζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:
Στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis:

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Νίσυρο το Δεκέμβριο του 2016, για το Ερευνητικό Ινστιτούτο και το Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16 Φεβρουαρίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Νίσυρο το Δεκέμβριο του 2016, για το Ερευνητικό Ινστιτούτο και το Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής, αποδείχθηκαν λόγια του αέρα»

Share

Η Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης για τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού απο τουρκική ακταιωρό

ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του» - Γράφει ο Παύλος Μπακίρης, Πρόεδρος Ν.Ο Δωδ/σου ΝΔ

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του»
-Παρακολουθώντας την πορεία του Πρωθυπουργού σε όλη την πολιτική πορεία του, οι ομοιότητες με τον Κρόνο, όπως περιγράφεται στην ελληνική μυθολογία είναι συνταρακτικές.

Share

Ακτοπλοϊκή απομόνωση των κατοίκων του Αγαθονησίου στη μέση του χειμώνα - Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για την ανεπαρκή ακτοπλοϊκή σύνδεση του Αγαθονησίου μέσα στο χειμώνα.

Share

Καματερός: Όχι άλλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση των σχολείων της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Καματερός: Όχι άλλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση των σχολείων της Κω

Share

Τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα νησιά, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 Φεβρουαρίου 2018
-ΘΕΜΑ: «Τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στα νησιά, ζητά ο Μάνος Κόνσολας»

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική