Πολιτική

Συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού

Δελτίο Τύπου-Η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού που κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσου μετά από έναν ωραίο αγώνα και εύχεται καλή πορεία στο επόμενο σκέλος στην Αθήνα. Συγχαρητήρια και στον Πανιώνιο Λέρου για τη μαχητική του παρουσία.

Ρόδος, 27 Μάρτη 2017

Share

Ερώτηση του Δημήτρη Κρεμαστινού για την ηλεκτροδότηση της Νότιας Ρόδου και της Χάλκης

Ερώτηση για την ηλεκτροδότηση Ν. Ρόδου και Χάλκης

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητα των επιχειρηματιών του τουρισμού αποτελούν την πρώτη ύλη της επιτυχίας»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 27 Μαρτίου 2017-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητα των επιχειρηματιών του τουρισμού αποτελούν την πρώτη ύλη της επιτυχίας»

Share

Δημήτρης Γάκης: Η Απονομή του Αριστείου των Γραμμάτων της Ακαδημίας Αθηνών στον Μ. Χατζηγιακουμή αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους τους Δωδεκανήσιους

Αθήνα, 27.03.17-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Δημήτρης Γάκης: «Η Κως των Γραμμάτων. Η Κως του πολιτισμού! Η Απονομή του Αριστείου των Γραμμάτων της Ακαδημίας Αθηνών στον Μ. Χατζηγιακουμή αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους τους Δωδεκανήσιους»
***

Share

Ο Δημήτρης Γάκης στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με λαμπαδηφορίες στην Κρητηνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Δημήτρης Γάκης συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με λαμπαδηφορίες στην Κρητηνία
***

Share

Εκδήλωση-συζήτηση για τις θέσεις του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Τομεακή Οργάνωση Νότιας Δωδεκανήσου διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για τις θέσεις του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, στις 28 Μάρτη, ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ.μ.
Ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.
Ρόδος 24/03/2017

Share

Δημήτρης Γάκης: «Ενδυναμώνουμε με ουσιαστικό - θεσμικό - τρόπο την κυβερνητική πρωτοβουλία για την υποστήριξη των Μικρών Νησιών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Ενδυναμώνουμε με ουσιαστικό - θεσμικό - τρόπο την κυβερνητική πρωτοβουλία για την υποστήριξη των Μικρών Νησιών»
***
Ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών του Ελληνικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Γάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Share

Δήλωση του Μάνου Κόνσολα για τον Λούη Σορωνιάτη

23 Μαρτίου 2017
-ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ
-«Ο Λούης Σορωνιάτης ήταν ένας ευαίσθητος και ενεργός πολίτης.
Ο απροσδόκητος θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για το νησιωτικό χώρο, τα προβλήματα του οποίου και τις ιδιαιτερότητες γνώριζε όσο λίγοι.

Share

Ο Βασίλης Υψηλάντης, εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22.03.2017
-Τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρόδο, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.-

Share

Ο Μιχάλης Κόκκινος στην τηλεόραση του Star για την ομογένεια και τον ιστορικό τουρισμό

Στην εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας" στο Star, μιλά ο Μιχάλης Κόκκινος για την συμβολή της ομογένειας στην ανάπτυξη του ιστορικού τουρισμού

Share

«Ερώτηση του Μάνου Κόνσολα για την επικινδυνότητα και ακαταλληλότητα του κτηρίου που στεγάζει τα Δικαστήρια της Ρόδου»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 23 Μαρτίου 2017
-ΘΕΜΑ: «Ερώτηση του Μάνου Κόνσολα για την επικινδυνότητα και ακαταλληλότητα του κτηρίου που στεγάζει τα Δικαστήρια της Ρόδου»

Share

Ηλίας Καματερός: Δυναμική απάντηση στα σχέδια εκποίησης της περιουσίας της ΕΑΣΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ηλίας Καματερός: Δυναμική απάντηση στα σχέδια εκποίησης της περιουσίας της ΕΑΣΔ
Με αφορμή τη ματαίωση του πλειστηριασμού ακινήτου της ΕΑΣΔ ύστερα από δυναμική κινητοποίηση διοίκησης, εργαζομένων και συνδικαλιστικών φορέων της Ρόδου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός δήλωσε:

Share

Ηλίας Καματερός: Επίκαιρη ερώτηση για τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με τους πράκτορες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ηλίας Καματερός: Επίκαιρη ερώτηση για τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με τους πράκτορες
Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, παρεμβαίνοντας με τον θεσμικό του ρόλο, στο ζήτημα της σύμβασης του ιδιωτικών συμφερόντων ΟΠΑΠ και των ιδιοκτητών πρακτορείων.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δεν πρέπει να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων. Η Πολιτεία πρέπει να αντιμετωπίσει τις ανισότητες εις βάρος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 22 Μαρτίου 2017-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Δεν πρέπει να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων. Η Πολιτεία πρέπει να αντιμετωπίσει τις ανισότητες εις βάρος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών»

Share

Δ. Γάκης στο Κανάλι της Βουλής: «Να σταματήσει η ανέξοδη αντιπολίτευση και η δημαγωγία. Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Δ. Γάκης στο Κανάλι της Βουλής: «Να σταματήσει η ανέξοδη αντιπολίτευση και η δημαγωγία. Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία»
***

Share

Μάνος Κόνσολας: ''Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει τον τουρισμό με λογική τζόγου και στοιχήματος''

''Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει τον τουρισμό με λογική τζόγου και στοιχήματος''
-Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον τουρισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Share

Συμμετοχή του Δημήτρη Γάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή του Δημήτρη Γάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Αθήνα
Αθήνα, 20.03.17
***

Share

Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών- Πειραιώς, για την Ενσωμάτωση Δωδεκανήσου

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 70ηΕπέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου που διοργανώθηκαν από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών- Πειραιώς.

Share

Ηλίας Καματερός: Λύνονται τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ηλίας Καματερός: Λύνονται τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή λύνονται τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ανάρτηση των δασικών χαρτών, που ξεκίνησαν και στην περιοχή μας από τη Σύμη και την Πάτμο και θα ακολουθήσουν για όλα τα νησιά.

Share

Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για τη διεθνή ημέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, των πολέμων και της φτώχειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 18.03.17
Μήνυμα του Δημήτρη Γάκη για τη διεθνή ημέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, των πολέμων και της φτώχειας
***

Share

ΔΗΜ.Τ.Ο Ρόδου Νέας Δημοκρατίας: Ανεφάρμοστη η Νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η οποία βασίζεται σε ιδεοληψίες και κατασπατάληση πόρων

Δελτίο Τύπου-Ανεφάρμοστη η Νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η οποία βασίζεται σε ιδεοληψίες
και κατασπατάληση πόρων.

Share

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΟΔΕ: Χρεοκοπήσατε τη χώρα, επιτέλους απολογηθείτε στο λαό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΟΔΕ: Χρεοκοπήσατε τη χώρα, επιτέλους απολογηθείτε στο λαό
-ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου:
«Κύριοι της ΝΔ, έχετε χρεοκοπήσει όχι μόνο τη χώρα αλλά και πολιτικά»

Share

Με την συνεργασία τεσσάρων Υπουργείων δημιουργείται μηχανισμός στήριξης για την ολοκλήρωση έργων υποδομών σε μικρούς νησιωτικούς Δήμους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα:«Με την συνεργασία τεσσάρων Υπουργείων δημιουργείται μηχανισμός στήριξης για την ολοκλήρωση έργων υποδομών σε μικρούς νησιωτικούς Δήμους»

Share

H Συνδιάσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Νότιας Δωδεκανήσου για τις θέσεις του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Για την Συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Νότιας Δωδεκανήσου
-Πλούσιος και γόνιμος υπήρξε ο διάλογος για τις θέσεις του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ , ο οποίος κορυφώθηκε στην Συνδιάσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Νότιας Δωδεκανήσου, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο την περασμένη Κυριακή.

Share

Κακή ρευματοδότηση: οι νησιώτες υποφέρουν και ο κερδοφόρορς τουρισμός εκτρέπεται αλλού - Ομιλία στη Βουλή

17.03.17-Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός έλαβε το λόγο κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Επερώτησης που υπέβαλαν βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με θέμα: «Σε αδιέξοδο η Ενέργεια, κίνδυνοι για την κοινωνία και την εθνική οικονομία».

Share

Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου απαντά στη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα πια σας ξέρουμε

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
-Η δύσκολη πραγματικότητα η οποία βιώνουμε απαιτεί σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Στο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν διαθέτετε. Το μεγαλύτερο σας όπλο είναι το θράσος σας. Είναι απίστευτος ο κυνισμός με τον οποίο εκστομίζετε τα πιο μεγάλα ψέματα.

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Δημόσιο απειλεί με πρόστιμα τα Λιμενικά Ταμεία της Δωδεκανήσου για έργα και παρεμβάσεις που έγιναν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 !»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ16 Μαρτίου 2017
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Δημόσιο απειλεί με πρόστιμα τα Λιμενικά Ταμεία της Δωδεκανήσου για έργα και παρεμβάσεις που έγιναν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 !»

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική