Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Κω: Η διαχείριση σοβαρών προβλημάτων απαιτεί συνεργασία και όχι μετάθεση ευθυνών

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΩ-Αλεξάνδρου Υψηλάντη 8 – Τ.Κ. 85300 – ΚΩΣ, ΤΗΛ: 22420 20949 – ΦΑΞ:22420 20951
-e-mail: syriza.kos@gmail.com
-20/4/2018
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Καθυστέρηση στην πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων στους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 20 Απριλίου 2018-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Καθυστέρηση στην πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων στους αρχαιολογικούς χώρους, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος»

Share

Το κλειδί της πόλης το δωρίζουμε συμβολικά σε διακεκριμένες προσωπικότητες κ. Δήμαρχε, ΟΧΙ σε ψεύτες πολιτικούς

ΘΕΜΑ: Το κλειδί της πόλης το δωρίζουμε συμβολικά σε διακεκριμένες προσωπικότητες κ. Δήμαρχε, ΟΧΙ σε ψεύτες πολιτικούς.

Share

Βασίλης Α. Υψηλάντης: Και άλλο πολιτικό ψέμα Τσίπρα στη Ρόδο σχετικά με το μέιλ Χαρδούβελη - Ψίχουλα και στάχτη στα μάτια, για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση των νησιών, το μεταφορικό ισοδύναμο των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ

Ρόδος, 19 Απριλίου 2018-Βασίλης Α. Υψηλάντης: Και άλλο πολιτικό ψέμα Τσίπρα στη Ρόδο σχετικά με το μέιλ Χαρδούβελη - Ψίχουλα και στάχτη στα μάτια, για τη φορολογική και αναπτυξιακή ισοπέδωση των νησιών, το μεταφορικό ισοδύναμο των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

Share

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: «Το 13o Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Νοτίου Αιγαίου αποτελεί σημείο καμπής για τα Δωδεκάνησα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Το 13o Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Νοτίου Αιγαίου αποτελεί σημείο καμπής για τα Δωδεκάνησα»
-«Η Αριστερά συνθέτει το αύριο μαζί με την τοπική κοινωνία»
-Το 13ο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Νοτίου Αιγαίου στα Δωδεκάνησα είναι πλέον γεγονός.

Share

«Ν. Σαντορινιός: Η έξοδος από το Μνημόνιο θα γίνει 20 Αυγούστου και θα είναι καθαρή. Το ΔΝΤ ποτέ δεν έκανε επιτυχημένες προβλέψεις»

Πειραιάς, 19/04/18-Θέμα: «Ν. Σαντορινιός: Η έξοδος από το Μνημόνιο θα γίνει 20 Αυγούστου και θα είναι καθαρή. Το ΔΝΤ ποτέ δεν έκανε επιτυχημένες προβλέψεις»
Στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, μίλησε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Share

Δημήτρης Γάκης: «Η μόνη αποδεκτή λύση - είναι η παραμονή των ΕΛΤΑ στη Ρόδο στο εμβληματικό κτήριο των Ταχυδρομείων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης: «Η μόνη αποδεκτή λύση - είναι η παραμονή των ΕΛΤΑ στη Ρόδο στο εμβληματικό κτήριο των Ταχυδρομείων»

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ευαίσθητος εθνικός χώρος το Αγαθονήσι. Επιβάλλεται η δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο νησί και η ενίσχυση του με προσωπικό»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 19 Απριλίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ευαίσθητος εθνικός χώρος το Αγαθονήσι. Επιβάλλεται η δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο νησί και η ενίσχυση του με προσωπικό»

Share

Κοινή ερώτηση Κώστα Σκανδαλίδη και Δημήτρη Κρεμαστινού για την εγκατάλειψη της Κω μετά το σεισμό

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Πρωθυπουργού στα Δωδεκάνησα στο λεγόμενο αναπτυξιακό συνέδριο, μαζί με τον Δημήτρη Κρεμαστινό καταθέσαμε στη Βουλή Ερώτηση για την εγκατάλειψη της Κω μετά το σεισμό. Ένα χρόνο μετά, παρά τις υποσχέσεις, όλα καρκινοβατούν και το νησί βρίσκεται σε αναβρασμό.
-Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Share

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την κυβέρνηση να καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κόστος για το λιμάνι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την κυβέρνηση να καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κόστος για το λιμάνι.
-Ο Δήμος πρέπει αλλού να διαθέσει τα χρήματα του Λιμενικού Ταμείου.

Share

Χρήστος Σπίρτζης: Έχουμε μερικά έργα στη Ρόδο που είναι ...για Νόμπελ καθυστέρησης! Προτεραιότητες, ο δρόμος της νέας εισόδου, η περιμετρική και η γέφυρα Κρεμαστής

Αθήνα, 18 Απριλίου 2018 - Ομιλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη στην ενότητα «Υποδομές, Νησιωτικότητα, Προσβασιμότητα και Μεταφορικό Ισοδύναμο» του 13ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση με θέμα: «Νότιο Αιγαίο: Ένα Αναπτυξιακό Οικοσύστημα» που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κ. Τσίπρας κινήθηκε ανάμεσα στα ψέματα και στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 18 Απριλίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κ. Τσίπρας κινήθηκε ανάμεσα στα ψέματα και στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα»
-Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, αναφερόμενος στη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στη Ρόδο, έκανε την εξής δήλωση:

Share

Αλ. Τσίπρας απο τη Ρόδο: Οδεύουμε σε μια καθαρή έξοδος απο τα μνημόνια - Ιδέα για την κατάργηση του μειωμένου φπα το email Χαρδούβελη

Την προσφορά του θεσμού των περιφερειακών συνεδρίων στην οργάνωση του αναπτυξιακού σχεδιασμού της χώρας όχι από το Κέντρο αλλά από τις Περιφέρειες, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου, στη Ρόδο.

Share

"Ο Επίτροπος Μοσκοβισί λέει ότι ο ΦΠΑ των νησιών εξαρτάται από την Κυβέρνηση"

Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού με θέμα «Μεταφορικό ισοδύναμο και εξαίρεση της Καρπάθου». Την ερώτηση προσήλθε για να απαντήσει ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Share

Από την 1η Ιουλίου η πιλοτική εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο πλην Ρόδου!

Το μεταφορικό ισοδύναμο θα εφαρμοστεί σε όλο το Ανατολικό Αιγαίο, πλην Ρόδου, από την 1η Ιουλίου μέχρι το τέλος του 2018 με κόστος 50 εκ. ευρώ. Στην πιλοτική εφαρμογή θα συμπεριληφθούν και οι μικρές Κυκλάδες. Από την 1η Ιανουαρίου 2019 θα εφαρμοστεί σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου Πελάγους.

Share

Γιάννης Τσιρώνης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο: χωρίς τα βαρίδια του παρασιτισμού, έχουμε μπροστά μας πεδίο δόξης λαμπρό!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Αθήνα, 17 Απριλίου 2018
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Ομιλία Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννη Τσιρώνη στο 13ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Share

Η ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου στο 13ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ομιλία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Βαγγέλη Αποστόλου
στο 13ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Share

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Στρατηγικό Σχέδιο για την Οδική Ασφάλεια εξακολουθεί να παραμένει στα χαρτιά. Πρέπει να γίνει νόμος του Κράτους και να περάσουμε στην εφαρμογή του»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 17 Απριλίου 2018
-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Στρατηγικό Σχέδιο για την Οδική Ασφάλεια εξακολουθεί να παραμένει στα χαρτιά. Πρέπει να γίνει νόμος του Κράτους και να περάσουμε στην εφαρμογή του»

Share

Π.Κουρουμπλής από τη Ρόδο: «Θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη & συνεργασία με την Τουρκία, αλλά δεν φοβόμαστε και κανέναν»

Τη σημασία που έχει για την Ελλάδα και την Τουρκία η ειρηνική συνύπαρξη, η συνεργασία και η κοινή οικονομική ανάπτυξη, όπως στα θέματα του τουρισμού στο Αιγαίο, τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο 13ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, αμέσως μετά την επίσκεψη που έκανε, με τον πρωθυπουργό

Share

Τσίπρας απο το Καστελόριζο: Με την Ελλάδα δεν μπορεί να παίζει κανεις

Στο Καστελόριζο, πολλά μίλια μακριά από την πρωτεύουσα, χτυπά δυνατά η καρδιά της πατρίδας μας. H στήριξη των ακριτών μας, δεν είναι κούφια λόγια αλλά έμπρακτη αποτύπωση του πραγματικού ενδιαφέροντος που πρέπει διαχρονικά να έχει η πολιτεία, τόνισε ο Πρωθυπουργός σε ομιλία του. Ο κ.

Share

Κοσμάς Σφυρίου: Πόση αξιοπιστία θα έχουν οι νέες εξαγγελίες του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα;

Κοσμάς Σφυρίου
-Ρόδος 16 /4 /18
-ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ;
-Η φιλόξενη Ρόδος θα πει στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα το «καλώς όρισες»
Η προηγούμενη φορά που τον είχε υποδεχθεί – ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ήταν στις 15 / 1 / 2015.

Share

Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί αύριο, Τρίτη 17 Απριλίου, στο Καστελόριζο, προκειμένου να εγκαινιάσει τη μονάδα αφαλάτωσης.
-Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11:00.

Share

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση Σωματείων για το αναπτυξιακό συνέδριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση που οργάνωσαν Σωματεία της Ρόδου στο κέντρο της πόλης με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο που διεξάγεται στο νησί σήμερα και αύριο.

Περίπου στις 5.30 εργαζόμενοι άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία Κύπρου. Στο κάλεσμα των Σωματείων ανταποκρίθηκαν και απολυμενοι συμβασιούχοι του Δήμου Ρόδου.

Share

Γιώργος Σταθάκης: Η δημιουργία «πράσινων νησιών» είναι ένας από τους στόχους της ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής της κυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δύο κομβικές επιλογές για τη μετάβαση των νησιών σε μορφές καθαρότερης ενέργειας παρουσίασε, σήμερα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.

Share

Ν. Παππάς: Η Ελλάδα καθίσταται κόμβος ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και εμπορίου και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου μπορούν να κάνουν τη διαφορά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Share

Ολγα Γεροβασίλη: Προτεραιότητα στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης η ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης

Προτεραιότητα στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης η ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης

Share

Ομιλία Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Στρατή στο 13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση

13ο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση
-Ν. Αιγαίο: Ένα Αναπτυξιακό Οικοσύστημα
-Πολιτισμικά Αγαθά και Αθλητικές Υποδομές
-Ομιλία Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού
Κ. Στρατή

Share

Δημήτρης Γάκης στην ημερίδα για τον τουρισμό στη Ρόδο: «Οδικός χάρτης για την προσέλκυση επισκεπτών για ποιοτικό τουρισμό στα νησιά μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δημήτρης Γάκης στην ημερίδα για τον τουρισμό στη Ρόδο: «Οδικός χάρτης για την προσέλκυση επισκεπτών για ποιοτικό τουρισμό στα νησιά μας»

Share

Pages

Subscribe to RSS - Πολιτική