Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου.
Συγκεκριμένα:
α) δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων από την 06.00΄ ώρα του Σαββάτου (29-04-2023) έως την 16.00΄ ώρα της Κυριακής (30-04-2023), επί της Πλατείας Ελευθερίας και εκατέρωθεν τον οδών Λέρου και Ίωνος Δραγούμη,
β) δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων την Κυριακή (30-04-2023) :
i) κατά τις ώρες 05:00΄- 13:30΄ επί της επαρχ. οδού Ρόδου – Καμείρου, από το 1ο έως το 3ο χλμ αυτής (διασταύρωση Φανερωμένης) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Ιαλυσό  – Ακτή Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Αλεξάνδρου Διάκου προς οδό Παπαλουκά) – Ακτή Μιαούλη – Καλύμνου – Λέρου – Κω – Γ. Παπανικολάου από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου.
ii) κατά τις ώρες 05:00΄- 16:00΄ επί της οδού 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.
iii) κατά τις ώρες 06:00΄- 13:30΄ επί των οδών 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας έως την Πύλη Ελευθερίας - Ακτή Σαχτούρη – Ακτή Προμηθέως (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καναδά προς Ακτή Σαχτούρη) - Αυστραλίας - Νέα Περιφερειακή Οδό.
iv) κατά τις ώρες 06:00΄- 16:00΄ επί της οδού Ιερού Λόχου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αμερικής, έως τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου.
γ) Από 05.00΄ έως 13.30΄ ώρα της Κυριακής (30-04-2023), καθορίζονται ως οδοί διπλής κυκλοφορίας :
- Ακτή Κανάρη στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Παπαλουκά προς την οδό Αλεξάνδρου Διάκου.
- Ακτή Προμηθέως στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Καναδά προς την είσοδο του Τουριστικού Λιμένα Ρόδου.
- Οδός Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την οδό Αυστραλίας έως τη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου.
- Οδός Λέρου.
δ) Από 05:00 ́ έως 13:30 ώρα της Κυριακής (30-04-2023), καθορίζονται ως οδοί μονής κατεύθυνσης από το 1ο χλμ έως το 3ο χλμ της επαρχ. οδού Ρόδου - Καμείρου (Κάτω Πέτρες – Φανερωμένη) το ρεύμα κυκλοφορίας από Ιαλυσό προς Ρόδο και στην συνέχεια θα αντιστραφεί στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Ιαλυσό.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν την εναλλακτική διαδρομή προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...