Βασιλόπιτα και πάρτι για τα ‘Τελχινάκια’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015
-Βασιλόπιτα και πάρτι για τα ‘Τελχινάκια’

Το κέφι, ο χορός και οι εκπλήξεις ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αποκριάτικου πάρτι που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή για τους αθλητές και τις αθλήτριές του ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’.

Μετά το ξεφάντωμα ‘των μικρών’, τις απογευματινές ώρες, τη σκυτάλη στη διασκέδαση πήραν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έως αργά το βράδυ.

Την επομένη (Σάββατο), το ροδίτικο σωματείο έκοψε την βασιλόπιτά του στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα (Κορακόνερο). Και όπως συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε τουρνουά μπιτς βόλεϊ που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Το ΔΣ της Τελχινίδας θέλει να ευχαριστήσει τη Διεύθυνση του 4ου Γυμνασίου Ρόδου και τους αθλητές και αθλήτριές του για την πολύτιμη βοήθεια στην πραγματοποίηση των δύο αυτών εκδηλώσεων καθώς επίσης και τις  παρακάτω επιχειρήσεις για τις προσφορές τους: Σούπερ Μάρκετ Σπανός, STADIUM SPORT, TAKE IT accessories cosmetics, SPORTMANIA, PIT STOP Τσαγκαράκης, Κυπριακή Ταβέρνα " Το Αγρινό", Colloseum fashion store,  Piu Donna , Mon Monte , Βιβλιοπωλείο " Το Καραβάκι", Κομμωτήριο '' IN SALON'', PARANOIA, Golden Nuts και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου.

 

Χάλκινο με τον Ολυμπιακό

Με τον Μίλωνα να στέφεται πρωταθλητής εφήβων ολοκληρώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου το Final 4 εφήβων της ΕΣΠΕΔΑ (Δυτικής Αττικής) στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα.

Η «οικοδέσποινα» ομάδα επιβλήθηκε στον μεγάλο τελικό με 3-1 σετ απέναντι σε εκείνης της Αργυρούπολης (25-17, 25-19, 21-25, 25-20).

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 3η θέση καθώς επικράτησε εύκολα της Αρμενικής με 3-0 (25-11, 25-14, 25-15). Βασικοί συντελεστές στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι  ο ροδίτης Σταύρος Ρουσέττος και οι Κυριάκος Παππούλης και Αναστάση Γαμβρέλης από την Κω. Οι πρώην αθλητές της Τελχινίδας και του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω συνδυάζουν με επιτυχία σπουδές και βόλεϊ αφού αγωνίζονται στην εφηβική ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

photo_1:    Ρουσέττος (Νο6), Γαμβρέλης (Νο2), Παππούλης (Νο1)

photo_2:    Παππούλης, Ρουσέττος , Γαμβρέλης, Ζήσης

 

www.telchinis.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...