Όλοι στον αγώνα ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS vs ΚΑΟ Δράμας

Φίλοι του  ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS,Στον αγώνα απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας, την Τετάρτη 6 Μαίου, στις 17.00, στο Βενετόκλειο, σας περιμένουμε να γεμίσετε το γήπεδο καθώς είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγνώνας και η παρουσία σας δίνει δύναμη και νίκες στην ομάδα μας!

Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα (06/05 - 17:00) από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 και από τα εκδοτηρία του γηπέδου από τις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά από 7 έως 15 ετών αλλά και για άτομα με ειδικές ανάγκες, επιδεικνύοντας την ειδική τους ταυτότητα.

 

Είμαστε χαρούμενοι για τη δικαίωση της ομάδας μας, το ΑΣΕΑΔ αποδέχθηκε την ένσταση της Κ.Α.Ε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τον αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας στη Ρόδο, κατοχυρώνοντας οριστικά την νίκη στην ομάδα μας και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας περιμένουμε όλους, να γεμίσετε το γήπεδο με τη δύναμη του 6ου παίχτη, με ρόλο σημαντικό στην αυριανή αναμέτρηση.


Επί πλέον, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, περιμένουμε λοιπόν το λίγο από τον καθένα που μπορεί.

Παρακαλούμε προωθήστε την αφίσα και την πληροφόρηση για τον αγώνα στους φίλους, τους συναδέλφους σας για να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...