Όλοι στην συγκέντρωση του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου στο κτήριο του ΕΚΡ την 8η Αυγούστου – Απάντηση στα κακόβουλα σχόλια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-29/07/2014-<< Όλοι στην συγκέντρωση του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου στο κτήριο του ΕΚΡ την 8η Αυγούστου – Απάντηση στα κακόβουλα σχόλια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ>>
-Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου με αφορμή τα χθεσινά δημοσιεύματα στον τύπο, που θέλουν το ΠΑΜΕ να κατηγορεί για άλλη μια φορά την πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου μας αλλά και του ΕΚΡ, θέλει να καταγγέλλει στο Ροδιακό λαό και συγκεκριμένα σε όλους τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα τους γνωστούς-αγνώστους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ  για τις ψευδείς και συκοφαντικές τους ανακοινώσεις.
Οι κύριοι μας κατηγόρησαν ότι αποφεύγουμε τη ρήξη με το μεγάλο τουριστικό ξενοδοχειακό κεφάλαιο ενώ τα γεγονότα δείχνουν ότι απώτερος σκοπός τους είναι με διάφορους τρόπους να προκαλέσουν την αποτυχία της απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο μας. Μέλη του ΠΑΜΕ της μειοψηφίας του Σωματείου, έδειξαν τις προθέσεις τους από την πρώτη στιγμή αφού στο τελευταίο ΔΣ αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την πρόταση του Προέδρου Σταμούλη Αθ. για απεργία στις 8 Αυγούστου. Οι ίδιοι που μιλούν συνεχώς για μαζικοποίηση των δράσεων του Σωματείου είναι οι ίδιοι που προκαλούν την διάσπαση του κλάδου αφού πάντα αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν ξεχωριστή συγκέντρωση από αυτή του Σωματείο μας.
Ας πάρουν λοιπόν οι εργαζόμενοι την επιτυχία της απεργίας του Σωματείου μας στα χέρια τους και να κλείσουν τα αφτιά τους στα κακόβουλα σχόλια των μελών του ΠΑΜΕ που για άλλη μια φορά το μόνο που θέλουν να καταφέρουν είναι να υπονομευόσουν το πιο δυνατό Σωματείο της περιοχής μας. Ας δώσουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα, ένα βροντερό παρόν στην απεργία που προκήρυξε το Σωματείο Ξεν/λων Ρόδου την 8η Αυγούστου στις 9:00 π.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου (ΕΚΡ).

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...