Ψαρρός Νίκος απο Σύμη: Γιατί είμαι υποψήφιος με την Νησιωτική Ανατροπή

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, με αυτή την επιστολή μου, θέλω να σας γνωστοποιήσω την συμμετοχή μου ως υποψήφιος περιφερικός  σύμβουλος,και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές.
Διανύουμε εποχή έντονης δυσπιστίας για το αν οι διαχειριστές της πολιτικής εξουσίας έχουν τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξουν την κατάσταση. Δικαιολογημένης, ακριβώς επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει εκείνα τα βήματα προόδου που περιμέναμε.
Και δεν έγιναν, διότι ναι μεν μπορεί να κατεβλήθη προσπάθεια όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Και σίγουρα δεν ήταν εκείνο που έπρεπε ώστε σήμερα να μπορούμε να μιλάμε για Περιφερειακή ανάπτυξη.
Η αναποτελεσματικότητα, λοιπόν, σε συνδυασμό με την τρομακτική οικονομική ύφεση, οδήγησε στην απόλυτη απογοήτευση. Και επιπρόσθετα βαρύνουν οι πολιτικές που την ίδια ώρα δεν ανοίγουν νέους ορίζοντες, δεν δημιουργούν προοπτική. Ειδικά για τις νέες και τους νέους, την πιο παραγωγική ηλικία της χώρας μας.
Η καθαρά Αυτοδιοικητική και πρωτίστως ασυμβίβαστη διαδρομή του Μπενέτου Σπύρου, αποδεικνύουν την γνώση του, την ικανότητά του και κυρίως την θέλησή του να δουλέψει για να βγούμε από το αδιέξοδο. Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Μπορούμε πολύ καλύτερα, γιατί εμείς και κυρίως τα παιδιά μας αξίζουμε περισσότερα!
Ψαρρός Νικόλαος.
Υποψήφιος περιφερικός σύμβουλος Ν.αιγαίου.
Νησιωτική Ανατροπή.
Μπενέτος  Σπύρου.
Για τη νησιωτικότητα .
Την κοινωνική συνοχή.
Την οικολογία και τη δημιουργικότητα.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Ι.ΨΑΡΡΟΣ

Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1953.

Κατάγεται  από εργατική οικογένεια. Μετανάστευσε το 1964 με την οικογένειά του στη Νότια Αφρική όπου και τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές σε αγγλικό σχολείο. Το 1972 λιποτάχτησε από το νοτιοαφρικανικό στρατό για λόγους που είχαν σχέση με το ρατσισμό. Ήρθε στην Ελλάδα όπου και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία. Από το 1976 ζει μόνιμα στη Σύμη, συμμετέχοντας στα κοινά του νησιού Εντάχθηκε στο Συνασπισμό της Αριστεράς, από την ίδρυση του. Πρόεδρος της πολιτικής κίνησης Σύμης επί σειρά ετών. Υποψήφιος βουλευτής  Δωδ/σου  με το Συνασπισμό στις εκλογές τις 10 -10 1993. Το 2011 έγινε μέλος των Οικολόγων Πράσινων.Υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τους οικολόγους πράσινους στις εκλογές το 2012.Είναι μέλος της Διεθνούς Αμνηστίας και περιβαλλοντικών οργανώσεων. Είναι έμπορος τουριστικών ειδών. Ασχολείται επίσης με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Έχει τρία παιδιά.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...