Χ. Κόκκινος: Ποτέ ξανά καμιά δικτατορία

Δελτίο Τύπου -ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την Επέτειο του Πολυτεχνείου .

Το μήνυμα της εξέγερσης του ελληνικού λαού τον Νοέμβριου του 1973 στο Πολυτεχνείο ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς που κυβερνούσε, παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο.

Ήταν ο αγώνας για επιστροφή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας που ζητούσε δίκαια ο λαός μας με μπροστάρη την νεολαία μας !

Η λαϊκή κινητοποίηση είχε αποτέλεσμα . Το καλοκαίρι του 1974 και αμέσως μετά την βάρβαρη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο η Δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο που την γέννησε ! ! !

Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει τους Έλληνες και η Ελλάδα προχωρά με βήματα γοργά μπροστά και γίνεται μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογενείας .

Σήμερα, σαράντα τέσσερα (44) χρόνια μετά από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο αγώνας για Ελευθερία και ποιοτική Δημοκρατία είναι διαρκής και αναγκαίος .

Καλούμαστε όλοι και όλες:

να μεταλαμπαδεύσουμε τις δημοκρατικές ιδέες στις νέες γενιές και να αντισταθούμε σε όσους (ντόπιους και ξένους ) επιβουλεύονται τα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας που είναι απόλυτα συνυφασμένα με τον Ελληνικό λαό.

Να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση για να παραμείνουν αναλλοίωτα τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και η ελευθερία .

Να αγωνιστούμε για την εθνική μας ανάταση όπως το επιβάλει και η ένδοξη ιστορία μας .

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος θα μεταβεί σήμερα το πρωί (17/11/2017) στο Χώρο του Πολυτεχνείου με την αντιπροσωπεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ της οποίας είναι Εκλεγμένος Γενικός Σύμβουλος για κατάθεση στεφάνου .

Χαράλαμπος Κόκκινος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...