Χ. Κόκκινος για Χατζημάρκο: Το ύφος του θυμίζει Σουλτάνο του Αιγαίου! Κρύβεται και δεν απαντά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ
-    Κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ: ΣΑΣ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ «ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΜΕΝΑ ... ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ «ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ» ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ... ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ...
-    ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΗΡΕΜΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις επικριτικές για το πρόσωπό του δηλώσεις από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο απάντησε τα εξής:
“Είναι λυπηρά και αναληθή τα όσα είπε για το πρόσωπό μου. Αντί να ενώνει διχάζει. Όχι μόνο δεν απαντά στα καλόπιστα και συγκεκριμένα ερωτήματά μου που αφορούν την κατασκευή υδατοδρομίων και τις πολλές Προγραμματικές Συμβάσεις που έχει συνάψει η Περιφέρεια επί θητείας του αλλά αδιαφορεί για τις ειδικές προτάσεις μου και με ύφος που θυμίζει Σουλτάνο του Αιγαίου επιχειρεί για μία ακόμα φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και φυσικά κρύβεται και δεν απαντά!
Στην δήλωσή του λέει ότι κρατάει αποστάσεις από τον Χ. Κόκκινο ... του απαντώ λοιπόν:

1)    «Αποστάσεις» δεν κράτησε αλλά μας ήθελε κοντά του τόσο εμένα όσο και άλλα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και του μας που διαχρονικά διατυπώνουμε θετικό λόγο και έργο για τον τόπο και για να εκλεγεί Περιφερειάρχης το 2014.
2)    Του θυμίζω επίσης ότι «αποστάσεις» επιδιώκουν να κρατούν αυτοί που φοβούνται, αυτοί που τρέμουν την αλήθεια, αυτοί που λειτουργούν αυταρχικά και δεν θέλουν τον διάλογο και αυτοί που λένε ψέματα. Ελπίζω να μην ανήκει σε αυτή την κατηγορία, να απαντήσει Ο ΙΔΙΟΣ στα ερωτήματά μου και να σταματήσει τους αφορισμούς και την παραπληροφόρηση.
3)    Όσον αφορά ότι  «δεν προτίθεται να με ακολουθήσει στον πολιτικό μου κατήφορο» του απαντώ ότι μάλλον μπέρδεψε τα πράγματα. Του θυμίζω ότι στην ζωή μου έχω επιλέξει τον ανηφορικό και δύσκολο δρόμο της αρετής και της δημιουργίας. Ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί έχει χάσει τον προσανατολισμό του, αγνοεί τους συνεργάτες του και οδηγεί το σκάφος στα βράχια, ούτε σε λιμάνια ούτε σε υδατοδρόμια.
4)    Τέλος όσον αφορά ότι δεν θα υπονομευθεί από κανέναν το έργο της Περιφέρειας ας αναζητήσει και πάλι στον εαυτό του τον ρόλο του αυτόχειρα.
Αναμένω την θετική του μεταστροφή θυμίζοντας και πάλι ότι εγώ προτάσεις κατέθεσα και συγκεκριμένα ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις και δίπλα του είμαι.
Υ.Γ. Για την ενημέρωση της κοινής γνώμης επειδή αρκετά έχω σιωπήσει δείχνοντας υπομονή παρά τους αποκλεισμούς και τις προσβολές που έχω δεχθεί, ενημερώνω ότι εδώ και έξι (6) μήνες ζητώ συνάντηση εργασίας μαζί του και ο ίδιος αδιαφορεί. Άραγε αυτή είναι η αντίληψη που έχει για τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο?
Επειδή στη ζωή μου έμαθα να σέβομαι την κοινωνία και όλους τους πολίτες και επειδή η πολιτική μου διαδρομή είναι διαυγής, με ορατό έργο, με καθαρές θέσεις και με πλήθος δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων δείχνοντας πολιτικό πολιτισμό και σεβόμενος τον θεσμό του Περιφερειάρχη του ζητώ:
α) Άμεση συνάντηση εργασίας μαζί μου.
β) Να ανακαλέσει από αύριο τις αυθαίρετες που έχει διαπράξει και να σταματήσει τους αποκλεισμούς στο πρόσωπό μου που ξεκίνησε από τις 5/9/2014.
γ) Ηρεμία, ενότητα, σκληρή και κοινή δουλειά, ειδικά τώρα που ο λαός μας περνά δύσκολες στιγμές.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...