Χ. Κόκκινος: «Τσιμουδιά» και πάλι από τον κ. Γ. Χατζημάρκο για τον ακυρωθέντα φωτογραφικό διαγωνισμό 4,5 εκ. € για την προμήθεια λαμπτήρων led τής Π.Ν.Αι.

Ρόδος, 28/3/2018-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Τσιμουδιά» και πάλι από τον κ. Γ. Χατζημάρκο για τον ακυρωθέντα φωτογραφικό διαγωνισμό 4,5 εκ. € για την προμήθεια λαμπτήρων led τής Π.Ν.Αι.

- Τα διορισμένα και αμειβόμενα από αυτόν επικοινωνιακά «δεκανίκια» και «παπαγαλάκια» βγήκαν «παγανιά»

Ο κύριος Χατζημάρκος αντί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τις φωτογραφικές διατάξεις του ακυρωθέντος διαγωνισμού για τους λαμπτήρες led, διαρκώς «περί άλλων τυρβάζει», παρά τα συγκεκριμένα ερωτήματά μου!

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.), ακυρώνοντας το φωτογραφικό διαγωνισμό που με πάθος υποστήριζε ο κ. Γ. Χατζημάρκος, άσκησε δικαιοδοτικές αρμοδιότητες, έχοντας από το νόμο την εξουσία αυτή. Διαφύλαξε την ευνομία και τη δικαιοσύνη στις διαδικασίες. Αν ο κ. Γ. Χατζημάρκος διαφωνεί με την απόφαση, να προσφύγει στο Σ.τ.Ε. Δεν το τολμάει όμως, διότι γνωρίζει ότι και από εκεί θα έπεφτε «επί της κεφαλής του ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης».

Ο κύριος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου εκτίθεται πλέον ανεπανόρθωτα, αφού μη τολμώντας να αντιπαρατεθεί ο ίδιος επί της ουσίας στα θέματα που του τίθενται, χρησιμοποιεί διαρκώς τους διορισμένους από αυτόν Αντιπεριφερειάρχες του και αμειβόμενα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στελέχη επιλογής του, προκειμένου να αποκτήσει ασπίδα προστασίας. Ακούσαμε από διορισμένο αντιπεριφερειάρχη το εκπληκτικό: ότι αποτελεί... «πρεμούρα» το ενδιαφέρον μας για το διαγωνισμό με φωτογραφικές διατάξεις του κ. Χατζημάρκου που ακυρώθηκε! Δηλαδή να μην ενδιαφερόμαστε για την πορεία διαγωνισμού με προϋπολογισμό 4,5 εκ. €, όταν εμπρόθεσμα είχαν διατυπωθεί προβληματισμοί και ενστάσεις που δικαιώθηκαν. Μήπως ο κ. Γ. Χατζημάρκος και οι διορισμένοι από αυτόν Αντιπεριφερειάρχες του έχουν «ασυλία» ως σύγχρονες… «ιερές αγελάδες» και «απαγορεύουν» την κριτική μας σε μείζον θέμα που έχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις και συζητήθηκε στη Βουλή;

Κύριε Περιφερειάρχα, όπως βλέπεις αυξάνεται κάθε μέρα ο αριθμός των συμπολιτών μας που δημοσίως πλέον αντιτίθεται στις πολιτικές και τις αποφάσεις σας. Σε λίγο διάστημα θα χρειαστείτε δεκάδες Αντιπεριφερειάρχες και ευνοημένους - αμειβόμενους στην Π.Ν.Αι. φίλους για να τους χρησιμοποιήσετε ως ασπίδα. Τόσους όμως όχι απλώς δεν θα έχετε, αλλά σε σύντομο διάστημα θα μειώνεται και ο αριθμός αυτών που διαθέτετε.

Στο κάτω-κάτω δεν φταίνε όλοι τους για τα δικά σας λάθη, παραλήψεις, αντιλήψεις και πρακτικές…

Υ.Γ.: Όση επιστράτευση και κινητοποίηση να υπάρξει στα διορισμένα και αμειβόμενα από αυτόν επικοινωνιακά «δεκανίκια» και «παπαγαλάκια» του που βγήκαν «παγανιά», η αλήθεια θα λάμψει και η κοινωνία θα ενημερωθεί στο σύνολό της και για τα led και για πολλά ακόμα.

--

Mε εκτίμηση, Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...