Χαράλαμπος Κόκκινος ως πρόεδρος του Εποπτικού της ΕΝΠΕ: Να συνθέσουμε απόψεις και δυνάμεις για να πετύχουμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΝ.Π.Ε.)


    Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα εκείνα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης που με ψήφισαν και με τίμησαν με την εκλογή μου στη θέση του προέδρου στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε. )

    Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια απευθυνόμενος σ’ όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση , να ενώσουμε δυνάμεις , να συνθέσουμε απόψεις  και να πετύχουμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας . Τέλος εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσω τον αγώνα μου να στηριχτούν τα δίκαια αιτήματα τους , να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους και να υλοποιηθούν δράσεις νησιωτικότητας  .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...