Χαράλαμπος Κόκκινος: Ο Ζαννετίδης συνεχίζει τη «βρωμοδουλειά του» εναντίον μου - Να τον «χαίρεται» ο κ. Χατζημάρκος!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (1)-Eίμαι κοντά στην κοινωνία και ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Εκτεθειμένος -και πάλι- ο Ζαννετίδης συνεχίζει τη «βρωμοδουλειά του» εναντίον μου - Να τον «χαίρεται» ο κ. Χατζημάρκος!!!

Ευρισκόμενος στην Κάσο («ενοχλεί» και αυτό κάποιους/ες…), πληροφορήθηκα το νέο «ρεσιτάλ» παραπληροφόρησης ψεύδους και επιλεκτικής μνήμης, αφορισμών και ύβρεων που διέπουν την τελευταία ανακοίνωση του κ. Ζαννετίδη.

Δεν απαντά και πάλι στα συγκεκριμένα ερωτήματά μου!!!

Προσθέτει ύβρεις και εκφράζει την εμπάθειά του για το πρόσωπό μου. Δεν εκπλήσσει ούτε εμένα ούτε τους πολίτες που βλέπουν τον «εκλεκτό» του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου να συνεχίζει τον κατήφορό του!!!

Να τον «χαίρεται» ο κ. Χατζημάρκος και «άξιος» ο μισθός του και οι αποζημιώσεις που λαμβάνει από τις θέσεις που του εμπιστεύθηκε. Αντί για έργο ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γαστρονομίας «μαγειρεύει» συκοφαντίες και «σερβίρει» ύβρεις.

Με σεβασμό στις Άγιες Μέρες που διάγουμε, στους πολίτες που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αιρετές θέσεις που υπηρετώ επί σειρά ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Συνδικαλισμό, στηρίζοντας τους ανθρώπους της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου, ξεπερνώ τα εμπόδια και συνεχίζω ψύχραιμος και απτόητος να κάνω τη δουλειά μου και δεν απαντώ στις υβριστικές προκλήσεις του. Αφήνω τον κ. Ζαννετίδη, την «παρέα του» και τον πολιτικό «προστάτη» του να συνεχίζουν -ανεπιτυχώς- τη «βρωμοδουλειά» εναντίον μου.

Στο παρασκήνιο, στις υποσχέσεις, στη συκοφαντία και στη φανφάρα διαπρέπουν. Από την ουσία της πολιτικής απέχουν!!! -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...