ΦΩΤΟ - Δυναμική παρουσία της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου στην διαμαρτυρία των ενστόλων στο Σύνταγμα

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στην χθεσινή διαμαρτυρία των ενστόλων στο Σύνταγμα. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συμμετείχε ήταν ο πρόεδρος της Ενωσης Θέμης Καλαμάτας και ο γραμματέας Γιώργος Στέργου Κεντρικό σύνθημα της ένστολης διαμαρτυρίας ήταν «αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό», ενώ σε διάφορα πανό που είχαν αναρτήσει σημείωναν μεταξύ άλλων «σώζουμε ζωές, μην πνίγετε τις δικές μας», «προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν», «όχι στις περικοπές δεν αντέχουμε άλλο».

Οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας ζητούν από την κυβέρνηση να μην προωθήσει τις νέες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Τα αιτήματά τους αφορούν επίσης στην ικανοποίηση διεκδικήσεών τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και την αναγνώριση της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματός τους.

Οι ένστολοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τη Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Ενότητα, αλλά και οι χρυσαυγίτες Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν μέσω της οδού Σταδίου αρχικά σε πορεία προς τη Βουλή, όπου οι ένστολοι επέδωσαν ψήφισμα με το οποίο ζητούν την απόσυρση του προσχεδίου για το ασφαλιστικό προκειμένου να ξεκινήσει κοινωνικός διάλογος, και στη συνέχεια στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. πληροφορίες απο την efsyn.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...