Φως στο τούνελ: Κως: Απίστευτο θρίλερ με νεαρή υπάλληλο…

Κως: Απίστευτο θρίλερ με νεαρή υπάλληλο…

 

-Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κω τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αγνοούμενη μία νεαρή και όμορφη ξενοδοχειακή υπάλληλο με καταγωγή από την Πολωνία.
 

Το σήμα κινδύνου που πρόλαβε να στείλει η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα 27 χρόνων στο σύντροφό της, σήμανε το συναγερμό.

Η άτυχη κοπέλα αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου από το Μαρμάρι, όπου έμενε και εργαζόταν μαζί με τον ομοεθνή 28χρονο φίλο της.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, η Αναστάζια είχε ρεπό εκείνη την ημέρα και το βράδυ του είπε πως θα έβγαινε μία βόλτα. Κάποια στιγμή τον πήρε τηλέφωνο μεθυσμένη. Του ζήτησε να την πάρει από κάποιο σημείο στο Μαρμάρι.

Όταν πήγε εκεί, η κοπέλα ήταν άφαντη. Σε μία εφαρμογή που είχε στο κινητό του, είδε πως το τελευταίο στίγμα της ήταν στο Τιγκάκι, αλλά ούτε εκεί εντοπίστηκε. Το πρωί ανήσυχος πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή της.

 

Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στη σύλληψη για αρπαγή ενός 32χρονου άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, που αποδείχθηκε ότι συναντήθηκε με την Αναστάζια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το βράδυ της Δευτέρας τη συνάντησε σ’ ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι σε κατάσταση μέθης και λίγο αργότερα και με τη συναίνεσή της, συνευρέθηκαν ερωτικά.

Ανάφερε στην κατάθεσή του πως στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα σημείο λίγο πιο μακριά και την άφησε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις κάμερες που μέχρι τώρα έχουν εξετάσει οι Αρχές.

«Οργώνουν» το νησί…

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Μαρμαρίου και του Τιγκακίου, αφού στο Τιγκάκι σύμφωνα με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, δόθηκε το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, εθελοντές και η Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης. Η έρευνα είναι δύσκολη καθώς η περιοχή είναι βαλτώδης με πολλά πηγάδια.

Εικόνες από KOS TV

Το «Τούνελ» συνδέθηκε με το Τιγκάκι στην Κω, όπου βρισκόταν η απεσταλμένη του MEGA, Κατερίνα Νώντα, μαζί με τον αντίδημαρχο Κω και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Σταμάτη Καμπουράκη, τον Θωμά Καραθωμά επικεφαλής της έρευνας αλλά και με άλλους εθελοντές.

Ο Καραθωμάς μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ», ανέφερε ότι στις έρευνες συμβάλλει και η Speedy, η εκπαιδευμένη σκυλίτσα που είχε συμμετάσχει στη διάσωση στο φονικό σεισμό της Τουρκίας και είχε βρει τρεις κοπέλες ζωντανές. Αναμένεται η άφιξη ενός ακόμα σκύλου από τα Τρίκαλα προς ενίσχυση των ερευνών.

Ο κ. Καμπουράκης μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη, ζήτησε να ανοίξει η ομπρέλα των ερευνών και σε άλλους χώρους, ακόμη και σε σπίτια της περιοχής.

 

Σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή, είναι ότι τα ρούχα του νεαρού που κρατείται, είχαν κολλημένα πάνω τους αγκάθια, που σημαίνει ότι τη νύχτα της εξαφάνισης, βρέθηκε πιθανότατα σε χωράφια.

Στις Αρχές δήλωσε ότι επέστρεψε σπίτι του στις 22:00, αλλά ο συγκάτοικός του κατέθεσε ότι δεν τον είδε μέχρι τις 23:00 που κοιμήθηκε.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατηγορούμενου, βρέθηκε εισιτήριο που έβγαλε την επόμενη μέρα με προορισμό την Ιταλία.

Σύμφωνα με μία πολωνική ιστοσελίδα, η μητέρα της αγνοούμενης υποστηρίζει πως η Αναστάζια έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της και η τελευταία επικοινωνία με τη μητέρα της, ήταν μία ημέρα πριν εξαφανιστεί.

Οι προσαγωγές…

Αρχικά είχαν προσαχθεί και εξεταστεί πέντε ύποπτοι, ωστόσο για τους τέσσερις ομοεθνείς του φερόμενου ως δράστη, δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποια κατηγορία. Όπως δήλωσαν, αποχώρησαν πριν φύγουν μαζί ο κατηγορούμενος και η κοπέλα. Η αστυνομία πήρε δείγμα DNA από όλους για βαθύτερη έρευνα.

Μάρτυρας που είδε τελευταία την Αναστάζια, μιλάει στο «Τούνελ». Τα όσα λέει είναι σημαντικά.

 

Η αγνοούμενη έχει ύψος γύρω στο 1.65, ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που χάθηκε, φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και είχε ένα ασημί σακίδιο πλάτης.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Missing Alert.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...