Φ.Ζαννετίδης: Υποκριτικό και με σκοπιμότητες το ενδιαφέρον του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κάσου για την πορεία κατασκευής του σφαγείου!...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με αφορμή Δελτίο Τύπου Αγροτικού Συνεταιρισμού Κάσου σχετικά με το σφαγείο του νησιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης δηλώνει τα εξής:
-Το ενδιαφέρον όσων ζητούν ενημέρωση για την πορεία του σφαγείου της Κάσου είναι πέρα για πέρα υποκριτικό και υποκρύπτει άλλα κίνητρα και σκοπιμότητες.
Είναι υποκριτικό γιατί έρχεται τώρα που το σφαγείο έχει εισέλθει στην τελική φάση της διαδικασίας οριστικής παραλαβής και αδειοδότησής του, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Αντιθέτως, κανένα ενδιαφέρον δεν είχε εκδηλωθεί για το έργο, εδώ και μία ολόκληρη δεκαετία!
Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή είναι η μόνη που ενδιαφέρθηκε να βάλει τάξη στο σοβαρό θέμα των σφαγείων των νησιών, με την ολοκλήρωση και την αδειοδότηση των υποδομών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και με όρους προστασίας της δημόσιας υγείας. Ως εκ τούτου, κάθε προσπάθεια να υπονομευθεί το έργο μας, από τους όψιμα ενδιαφερόμενους, όποιους σκοπούς και αν εξυπηρετούν, είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Ας μην υποτιμούν και ας μην προκαλούν τη νοημοσύνη των νησιωτών.

Share