Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 05-05-2016 -ΔΙΕΘΝΕΣΚΑΠΑΚΑΔΗΜΙΩΝΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 3erINTERNATIONALCUPofRODOSKNIGHTS -4 ΕΩΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΡΟΔΟΣ

ΜΕ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΑΛΟΓΟ, ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟ, ΖΟΓΚΛΕΡ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ!

Με φαντασμαγορικό τρόπο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου η τελετή έναρξης του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» - 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που διοργανώνεται από 4 έως 8 Μαΐου 2016. Ξυλοπόδαρος, ιππότες με σπαθιά και άλογο, ζογκλέρ με φωτιές, μουσικά συγκροτήματα του Μεσαίωνα και πλούσια βεγγαλικά σχημάτισαν μια ολοκληρωμένη εικόνα γιορτής-υποδοχής στην παρέλαση των 28 ομάδων που συμμετέχουν από την Ελλάδα και την Τουρκία. Η συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μεσαιωνικό Ρόδου», με υπεύθυνη την κα. Άννα Αχιολά, ήταν άψογη και σαφώς ταίριαζε απόλυτα στην φιλοσοφία των διοργανωτών Ιππότες Παλιάς Πόλης. Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο εμπνευστής του κ. Γιώργος Δανάς, που ιδιαίτερα συγκινημένος τόνισε ότι το διοργανώνει στην μνήμη των γονιών του, οι οποίοι του λείπουν και για τους οποίους κατάλαβε πόσο σημαντική δύναμη του έδιναν. «Μέσα από το τουρνουά στη μνήμη τους εισπράττω αυτή τη δύναμη. Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και τη δυνατότητα να υλοποιώ αυτή μου την επιθυμία», είπε επίσης. Περίπου 2.000 μικροί μεγάλοι δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο, στέλνοντας μηνύματα χαράς κι ενθουσιασμού για το τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα στα γήπεδα Αγίων Αποστόλων, Κρεμαστής, Παστίδας, Κοσκινού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο Στάδιο. Τον όρκο του αθλητή διάβασε ο Νίκος Αντωνάς των Ιπποτών. «Δίχως ιδιαίτερη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση χορηγίας στην εκδήλωση, που είναι γεμάτη νεολαία, ενθουσιασμό και ταλέντο. Συγχαίρω τον Γιώργο Δανά που υλοποιεί μια όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στη μνήμη των γονιών του», τόνισε ο κ. Μιχάλης Χατζηκωσταντάκης, ιδιοκτήτης της χορηγού εταιρείας ΜΟΤΟ ΜΙΚΕ.

-2-

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης. -Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι Ιππότες Παλιάς Πόληςστη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά. Συνδιοργανωτές είναι, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...