Τραγωδία σε γλέντι στο Ρέθυμνο: Νεκρός 25χρονος από μπαλωθιές

Σοβαρά τραυματισμένος στο μάτι και ένας 23χρονος - Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγέλεα ο 41 που πυροβόλησε
«Μαύρο» Πάσχα κάνει ο οικισμός Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, καθώς αποχωρίζεται έναν νέο 25 χρόνων ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.

Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γλεντιού, όταν σε παρέα συγγενών και φίλων ένας 41χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όπλο έπαθε κάποια εμπλοκή και τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη ενώ τραυμάτισε σοβαρά κι έναν 23χρονο. Ο νεαρός θα εξεταστεί από νευρολόγο και οφθαλμίατρο του ΠΑΓΝΗ, αφού φυσικά σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Ο 41χρονος άνδρας που έβγαλε το όπλο για τις «εορταστικές» μπαλωθιές συνελήφθη και κρατείται, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σήμερα ή το αργότερο την Τρίτη, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.


Πενθεί η Ασή Γωνιά

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου Γιώργου Γυπαράκη βύθισε στο πένθος όλο το Ρέθυμνο αλλά και την ομάδα της Ασή Γωνιάς καθώς ήταν χρόνια παίκτης της.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο facebook:

«Σε μεγάλο πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά από τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου της Γιώργου Γυπαράκη. Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον “Τουμπα” της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.

Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Πηγή: Cretalive.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...