Το Σωματείο Ξενο/λων συμμετέχει την 24ωρη Γεν. Απεργία της ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου, συγκέντρωση στο ΕΚΡ, 10:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-1/12/2016-«Το Σωματείο Ξενο/λων συμμετέχει την 24ωρη Γεν. Απεργία της ΓΣΕΕ στις 8 Δεκεμβρίου, συγκέντρωση στο ΕΚΡ, 10:30 » -Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου συμμετέχει την 24ωρη Γενική Απεργία για την 8η Δεκεμβρίου 2016, και καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα να δώσουν το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, στο ΕΚΡ και ώρα 10:30 πμ. Η εργατική τάξη τα τελευταία χρόνια έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με τις άδικες και παράλογες αποφάσεις τις κυβέρνησης, που στραγγαλίζουν τα δικαιώματα της.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

 Για την κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντασφαλιστήκαν διατάξεων.  Για την πλήρη εργασία και τα ίσα δικαιώματα για όλους.  Για τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, την επέκταση των ΣΣΕ, και την επαναφορά των κατωτάτων μισθών και των προσαυξήσεων προϋπηρεσίας.  Για την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση  Για την ενίσχυση της προστασίας από τις ομαδικές άλλα και ατομικές απολύσεις.  Για την επαναφορά της χορήγησης του ΕΦΑΠΑΞ κατά την 20ετια άλλα και του πόσου του ΕΦΑΠΑΞ στα επίπεδα πριν τις δύο μειώσεις που υπέστη .  Για την επαναφορά του επιδόματος ανεργίας των εποχιακά εργαζόμενων και  Για τους απλήρωτους εργαζόμενους του κλάδου.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να δείξουμε την εναντίωση μας στις αντμνημονιακές διατάξεις που μας βαραίνουν όλο και περισσότερο. Ο κοινός και μαζικός αγώνας είναι βασική προϋπόθεση για να επιφέρουμε θετικά αποτελέσματα στα δίκαια αιτήματα μας!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΕΚΡ, ΣΤΙΣ 10:30ΠΜ

Ρόδος , 2 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...