Το παγκάκι της Ψαροπούλας αποκαταστάθηκε ..... Της Πίτσας Χατζή

Θυμάστε στις αρχές Ιουνίου που είχαμε πάρει φωτογραφία και είχαμε γράψει σχετικά με ενα παγκάκι στην Ψαροπούλα ? Τότε είχαμε σχολιάσει με ..."ανάλαφρη διάθεση" οτι λόγω καύσωνα οπως άρχισαν ολοι να πετάνε τα χειμωνιάτικα τους , κάπως ετσι ..παρασύρθηκε και το συγκεκριμένο παγκάκι κι άρχισε να ..ξεφορτώνεται κι αυτό απο πάνω του ... οτι μπορούσε !

Τώρα για να τα λέμε ολα ,μια δυσαρέσκεια η εστω μια αιχμούλα για την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ,μπορεί και να αιωρείτο ,δεν το αρνούμαι!

Ολα ομως για καλό γίνονται και αυτό είναι τελικά το ζητούμενο ! Η εικόνα είναι αυτή που μένει κι οσο πιο όμορφη είναι τόσο καλύτερα για ολους μας!

Ετσι λοιπόν σήμερα ενημερώθηκα με φωτογραφικό υλικό οτι η ζημιά τελικώς αποκαταστάθηκε . Το παγκάκι φόρεσε ξανά την σιδερένια στολή του και περιμένει πλέον ..αρτιμελές και καμαρωτό να φιλοξενήσει στην αγκαλιά του ,οσους το επιλέξουν για λίγη ξεκούραση η για μια ρομαντική φωτογράφηση με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Ψαροπούλα !

Εμεις χαρήκαμε πολύ ,το ίδιο φυσικά και ολοι οσοι κάνουν την βόλτα τους στην περιοχή και το σίγουρο είναι οτι είναι πάρα πολλοί!

Ελπίζουμε οτι μια βόλτα απο τους αρμόδιους του Δήμου σε ολα τα σημεία προβολής της πόλης σίγουρα θα τους βοηθήσει να προλάβουν η εστω να αποκαταστήσουν τυχόν ζημιές η βλάβες που ηδη υπάρχουν η θα δημιουργηθούν στο επόμενο διάστημα ,λόγω κακής συντήρησης !

Ευχαριστώ τον κ.Σταύρο Φλαμπουριάρη ,συνεργάτη του Δημάρχου ,για την άμεση ανταπόκριση στη δημοσίευση και για τις δυο φωτογραφίες αποκατάστασης απο το παγκάκι που μου έστειλε !

Συμπέρασμα :Ολοι μαζί με καλή διάθεση και πρόθεση ,τελικά μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...