Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" κόβει την πίτα του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" οργανώνει εκδήλωση για την Κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, την Πέμπτη 15/2/18 στις 19:30, στο καφέ LANCELOT στη λεωφ. Ηρακλειδών 305, στην Ιαλυσό (τηλ. 2241092923) και έχει την τιμή να προσκαλέσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ.

Στην εκδήλωση θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου για το 2017 και συνοπτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων που ακολουθούν. Επίσης, θα απονεμηθούν Έπαινοι στους καλύτερους Εθελοντές και Χορηγούς της προηγούμενης χρονιάς.

Για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί, θα δοθεί δωρεάν διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία και θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ενώ Μεγάλο Δώρο της βραδιάς θα είναι ένα Ιπποτικό Σπαθί, χορηγία του καταστήματος IBISCUS, στην οδό Σωκράτους της Παλιάς Πόλης!

Ακόμα, στην εκδήλωση θα διατίθενται τα νέα συλλεκτικά βιβλία του Μάνου Φωτάρα με τίτλο: GUILLAUME CAOURSIN 1480, για πρώτη φορά σε ελληνική μετάφραση! Πρόκειται για το Χρονικό της Α' Μεγάλης Πολιορκίας της Ρόδου από τους Οθωμανούς, καταγεγραμμένο από τον Ελληνικής καταγωγής υποκαγκελάριο του Ιωαννιτικού Τάγματος, Γουλιέλμο (Γκιγιώμ) Καουρσίν, που αποτελεί τη μοναδική ιστορική καταγραφή της μεσαιωνικής περιόδου. The "Medieval Rose" Association http://www.medievalfestival.gr http://medievalfestival.blogspot.com Rhodes - Greece

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...