Το Διοικητικό Συμβούλιο της RICHeS παίρνει θέση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Δελτίο τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της RICHeS παίρνει θέση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Με μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Rhodes International Culture & Heritage Society (RICHeS) επέλεξε να αποκλίνει από την παράδοση της πολιτικής ουδετερότητας για να εκφράσει ανεπιφύλακτη υποστήριξη σε έναν συγκεκριμένο υποψήφιο στις επερχόμενες κρίσιμες δημοτικές εκλογές.

Η RICHeS, γνωστή για την μακρόχρονη αφοσίωσή της στην ευημερία και τη διατήρηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Ρόδου, δίνει σαφή υποστήριξη στον Νικόλα Γερονικόλα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο κ. Γερονικόλας θεωρείται από τη RICHeS ως ο καταλληλότερος για να αντιμετωπίσει τα επείγοντα θέματα που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά, τη διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τα δικαιώματα της κοινωνίας των πολιτών.

Η απόφαση να υποστηρίξουμε ανοικτά έναν υποψήφιο πηγάζει από την κατανόηση της κρισιμότητας που έχουν οι επερχόμενες εκλογές για το μέλλον της Ρόδου.

Ο Χρίστος Μαλιαράκης, Πρόεδρος της RICHeS και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νικόλα Γερονικόλα, δήλωσε: "Η Ρόδος αξίζει καλύτερα, και πιστεύουμε ότι ο Νικόλας Γερονικόλας είναι ο υποψήφιος που μπορεί να βοηθήσει το νησί μας προς ένα φωτεινότερο μέλλον. Δεν είμαστε μόνο αφοσιωμένοι, αλλά και υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε αυτήν προοπτική."

Η Βάσω Χρονοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της RICHeS, είναι και αυτή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Νικόλα Γερονικόλα.

Επιπλέον, ο Erik Bruns, ο ιδρυτής της RICHeS, συνέβαλε στον σχεδιασμό του πολιτιστικού προγράμματος της Αρχής Οργάνωσης, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία της RICHeS με την παράταξη του Ν. Γερονικόλα.

Η υποστήριξη της RICHeS υπογραμμίζεται από ένα κοινό όραμα για μια Ρόδο που διατηρεί την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, εξασφαλίζει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και διατηρεί τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της.

Καθώς αυτές οι εκλογές θεωρούνται κρίσιμη καμπή για το μέλλον του νησιού, το Διοικητικό Συμβούλιο της RICHeS πιστεύει ότι η επιλογή τους αντανακλά μια ευθύνη προς την κοινωνία που εξυπηρετούν.

Επικοινωνία RICHeS: Χρίστος Μαλιαράκης (6982458787) rhodesriches@gmail.com

 

--

RICHeS 

Rhodes International Culture & Heritage Society

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...