Το βιβλίο «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» για το Θωμά Μαύρο παρουσιάζεται στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 12-04-2018-«Να μην αφήσετε κανέναν να σας κλέψει την αγάπη για το ποδόσφαιρο». Η φράση αυτή του Θωμά Μαύρου κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του στην Αθήνα, περικλείει τα πιο έντονα συναισθήματα, κρύβει το μεγαλύτερο νόημα του 400 σελίδων βιβλίου. Η έκδοση «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» δεν είναι απλώς μία περιήγηση στην 20ετή καριέρα του πιο εμβληματικού σέντερ φορ που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια κατάθεση ψυχής προς τους παλιούς, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί παρακαταθήκη και μάθημα για τη νέα γενιά, που δεν είχε την τύχη να τον θαυμάσει διά ζώσης. Αλλωστε, σε ποιον άλλο θα μπορούσε να απευθύνεται κατά τη διάρκεια σχετικής ομιλίας του, όταν είπε: «Το ταλέντο χωρίς προσπάθεια, χωρίς αυτοκριτική και κόπο για να διορθωθεί κάθε ελάττωμα, για να παρουσιαστείς καλύτερος, είναι σαν λουλούδι σε γλάστρα, που δεν το ποτίζεις. Και αυτό που χρειάζεται σ’ αυτή την εποχή, είναι ταπεινότητα. Να είσαι ο πιο ταπεινός άνθρωπος και να προσφέρεις στην ομάδα…». Το βιβλίο θα παρουσιαστεί αύριο, Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018στις 8μ.μ,στο φιλόξενο και άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS», παρουσία του ίδιου του κ. Θωμά Μαύρου. Την παρουσία του βιβλίου θα κάνει ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ και πρώην Έπαρχος Καράθου-Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος. Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση, του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα και του ΔΟΠΑΡ, με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου «SEMIRAMIS».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL 21

«Η ORIGINALΡόδου καλεί όλους τους φίλους της ΑΕΚ στις 13 Απριλίου στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS για την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου και στις 14 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», για να τιμήσουμεόλοιμαζί τους ποδοσφαιριστές που έγραψανιστορίαφορώντας την φανέλα με το«δικέφαλο»

Παρασκευή 13 Απριλίουώρα 20:00 -Ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» Ο ΘωμάςΜαύροςπαρουσιάζει το βιβλίο του: "ποιος ποιος ποιος, ο Μαύρος ο Θεός" Σάββατο 14 Απριλίουώρα 19:00 -Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» Φιλικόςποδοσφαιρικόςαγώνας στην μνήμη του Γιώργου Τανίδη ΒετεράνοιΡόδου-Διαγόρα - ΠαλαίμαχοιΑΕΚ

Original 21 RodosClub 1993 – 2018»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...