Τοποθέτηση του Γιώργου Παλαπουγιούκ για την επίθεση Κασιδιάρη κατά Δένδια

Ορίστε λοιπόν κύριοι, ορίστε τα αποτελέσματα της εισόδου στη βουλή ακροδεξιών... -Ορίστε γιατί ακόμα και αυτοί που ψήφισαν έστω και από αντίδραση αυτές τις φασιστικές καρικατούρες (αν και δεν είμαι από αυτούς που ασπάζονται αυτή τη δικαιολογία), πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Το πρόσχημά τους ήταν ο εθνικισμός με αθώα θύματα μετανάστες , ο πραγματικός τους εχθρός είναι η ίδια η δημοκρατία .

Οι σκηνές αυτές που διαδραματίστηκαν μέσα στον ίδιο τον ναό της δημοκρατίας , με θύμα τον κ. Δένδια , δεν προκαλούν μόνο ντροπή αλλά κυρίως θυμό , γιατί δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί νόμιμα και γιατί σαν δειλοί κρύφτηκαν πίσω από την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του εκλέγεσθαι για να δηλητηριάσουν και λαό , και θεσμούς και σύμβολα.

Δεν πρέπει να δούμε σαν θύμα αυτης της βιαιότητας μόνο τον ίδιο τον κ. Δένδια , αλλά την ίδια την ύπαρξή μας , την ίδια την δημοκρατία.

Σε μια χώρα που πότισε το δέντρο της λευτεριάς με το αίμα της , μόνο και μόνο για να αποτινάξει από πάνω της μορφώματα φασιστικά , τώρα εμείς οι απόγονοι αυτών επιτρέψαμε σε νοσταλγούς ακροδεξιών τεράτων να κάνουν τι ;;;;

Εύχομαι αυτό το περιστατικό ντροπής να είναι το τελευταίο , γιατί σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπως είναι οι δική μας , υπάρχει και ο νομοθέτης αλλά και τα εκτελεστικά όργανα που , αργά ή γρήγορα , θα ξαναστείλουν αυτούς τους ψευτοναήδες εκεί που τους αρμόζει , στον απόπατο , ώστε η θύμησή τους να μην υπάρχει ούτε καν στα μαύρα κιτάπια της ιστορίας.

Γεώργιος Κων. Παλαπουγιούκ Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πάνος Καμμένος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...