Τελειώσε η συσκεψη των πολιτικών αρχηγών – Που τα βρήκαν που διαφώνησαν

Ύστερα από σχεδόν έξι ώρες τελείωσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που βγήκε από το Προεδρικό Μέγαρο ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε και μια πρώτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, οι πολιτικοί αρχηγοί τα βρήκαν στο θέμα του μεταναστευτικού, στην αλλαγή του εκλογικού νόμου από την παρούσα Βουλή (στην οποία διαφώνησε μόνο η ΝΔ) και δεν συμφώνησαν υπαιτιότητα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο θέμα του Ασφαλιστικού.

Τι είπε ο Β. Λεβέντης

"Η Ένωση Κεντρώων ζήτησε συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης γιατί θεωρούμε ότι οι 153 βουλευτές είναι ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στην πρώτη δυσκολία θα καταρρεύσει. Ο κ. Τσίπρας που έδωσε να καταλάβω ότι δεν σκέφτεται για οικουμενική,. Σήμερα η όλη διαδικασία αφορούσε το προσφυγικό και το ασφαλιστικό. Πιστεύω ότι στο μυαλό του ο Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πείσει τους ξένους να χαλαρώσουν στο ασφαλιστικό. Αυτό δεν θα περάσει γιατί οι ξένοι έχουν κουραστεί να είναι οι Έλληνες πρωθυπουργοί αναξιόπιστοι και να μην κάνουν μεταρρυθμίσεις. Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας σε αυτό το πονηρό σχέδιο θα αποτύχει."

Τι είπε ο Στ. Θεοδωράκης

"Οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών δεν λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Αυτό το σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να κάνει προτάσεις. Συζητήσαμε για προσφυγικό, ασφαλιστικό και Συνταγματική Αναθεώρηση. Όλοι συμφώνησαν, πλην του Πλακιωτάκη, να αλλάξει τον εκλογικό νόμο." to pontiki.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...